Englantilainen loput Jimmy Anderson ja tuo Stuart Broad lopulliseen Sri Lankan testiin

Englanti on sekoittanut paketinsa kolmanteen ja viimeiseen Sri Lankan vastaista testiä varten, joka alkaa perjantaina Colombossa. Sarjan päätyttyä he ovat päättäneet käyttää kiertojärjestelmää, josta usein puhutaan. Jimmy Anderson on siis poistettu joukkueesta ensimmäistä kertaa vuoden 2016 Chennai-testin jälkeen. Hänen tilalle tulee Stuart Broad, joka oli sivullisena kahdessa ensimmäisessä testissä. Englannin pudotus Lue lisää

On olemassa yksi pakotettu muutos, koska Sam Curranin sivukannat eivät ole parantuneet riittävästi voidakseen olla valittavissa. Curranin tilalle tulee Jonny Bairstow, josta on tarkoitus tulla Englannin viidenneksi kolmanneksi viidessä 1xbet testiottelussa. Bairstow epäonnistui ensimmäisen testiottelun Gallessa loukkaantumisen vuoksi, eikä häntä valittu Kandyssä.Hän pelaa erikoistuneena lepakkohenkilönä Ben Foakesin kanssa jatkaen kantojen takana.

Anderson oli hiukan synkkä mahdollisuudesta puuttua testiin, mutta puoli odotti tätä uutisia Joe Rootilta keskiviikkoaamuna. Toistaiseksi hänellä ei ole ollut sivuttaisliikettä hyväksikäyttääkseen ilmassa ja kentällä, ja hän on ottanut sarjaan vain yhden vartin, saman määrän kuin Englannin muut tahdistimet, Curran ja Ben Stokes. Spin: rekisteröidy ja saat viikoittainen krikettiviestimme.

“Sarja on kylvetty”, sanoi Anderson. ”Joten siellä oli mahdollisuus kiertää ja Länsi-Intian kanssa, jotta Broady voisi tehdä jotain Test-krikettiä. Se on ollut hieman 1xbet live football betting turhauttavaa, koska haluat aina osallistua. Minusta tuntuu, että olen yrittänyt parhaani, mutta se ei ole oikein ollut hienoa täällä oleville saumattomille.Mutta on ollut loistavaa olla osa suurta sarjaa Englannille. Se on ollut todella hyvä askel tälle joukkueelle. ”

Anderson ei pidä puuttuvista kokeista, mutta ymmärtää perusteet. “Hyvä asia on, että kaikki taistelevat paikkansa ja kaikki ajavat toisiaan ja se nostaa vaatimuksia”, hän sanoi. “Näin parannat joukkuetta ja jatkat testisarjojen voittamista.”