West Ham oli valmis odottamaan kesään saakka Declan Rice -sopimusneuvottelut

West Ham on valmis odottamaan kauden loppuun, ennen kuin hän jatkaa neuvotteluja Declan Ricen kanssa uudesta sopimuksesta.

Riceellä on jäljellä puolitoista kautta sopimuksestaan, eikä hän ole enää lähempänä sopimusta tuoreet ehdot. 19-vuotias pelaaja on vaikuttanut puolustavalla keskikentällä tällä kaudella ja uskoo ansaitsevansa tarjouksen, joka heijastaa hänen arvonsa Manuel Pellegrinin puolelle.

Vaikka West Ham oli toivonut ratkaisevansa Rice’n tulevaisuuden vuoden loppuun mennessä. he eivät odota menevänsä kirkkainta nuorta lahjakkuuttaan turhaan. He ovat vakuuttuneita, että Ricen sopimus sisältää vaihtoehdon, jonka avulla he voivat jatkaa sitä vuoteen 2021 saakka, eivätkä ne epäröi ottaa tätä lauseketta käyttöön tarvittaessa.West Hamin uskomus on, että he ovat vahvassa asemassa. Tarjousmetsästys: Valioliigan pelaajat, joiden sopimukset ovat voimassa ensi kesänä. Lue lisää

Rice, joka pohtii, pitäisikö hänen vaihtaa kansainväliset uskollisuutensa Englantiin edustettuaan Irlannin tasavalta ansaitsee kolmessa ystävyysottelussa 3000 puntaa viikossa ja ymmärretään, että hänen edustajansa ovat pyrkineet peruspalkkaan 30 000 puntaa viikossa. Vaikka pelaaja on onnellinen West Hamissa, hän ei ole osoittanut haluavansa hyväksyä heidän tarjoustaan ​​15 000 puntaa viikossa plus tuottoisia ulkonäköbonuksia.

West Ham kokee heidän kantansa realistisemmaksi nuorelle pelaajalle. Kuitenkin monet seurat seuraavat tarkkaan, onko puolustuksessa ja keskikentällä mukava Rice pettynyt siellä.

Klubi on halukas kuuntelemaan Reece Oxfordin tarjouksia tammikuussa.Oxford ei ole vielä mukana Pellegrinissä, joka ei ole vaikuttanut nuoren puolustajan kanssa harjoituksissa, ja on sanonut, että hän pyrkii siirtämään, jos hänet jätetään huomiotta.

Oxford vietti viime kauden lainalla Borussia Mönchengladbach, jotka ovat tutkineet pysyvän sopimuksen mahdollisuutta. West Ham on edelleen toiveikas siitä, että Englannin nuorten ulkomaalaiset ymmärtävät potentiaalin, joka näki 22Bet hänen tekevän vanhempi debyyttinsä 16-vuotiaana, mutta tien jakaminen vaikuttaa yhä väistämättömämmältä.