Harryn peli: Englanti piirtää Samoan kanssa rugby-liigassa kuninkaallisena päivänä

Turnausten järjestäjät ovat luvanneet urheilun historian suurimman ja parhaan maailmancupin ensi vuoden lokakuussa ja marraskuussa, ja jos tasapeliä ympäröivä summi sovitetaan edes turnauksen aikana, he toteuttavat melkein varmasti tämän lupauksen. Epäilemättä heillä ei kuitenkaan ole yhtä merkittävää taustaa kuin tähän, jonka varaan rakentaa.

Rugby-jalkapalloliigan suojelija, prinssi Harry, oli joutunut pinoamaan viikon sitten arvontaan.Sitä pidettiin silloin turnauksen vallankaappauksena, mutta kun otetaan huomioon Sussexin herttuan aikomus palata takaisin kuninkaallisista Bet365 mobiili velvollisuuksista, tosiasia, että tämä oli hänen ensimmäinen julkinen sitoutumisensa, koska ilmoitus antoi rugby-liigalle loistavan mahdollisuuden valtavirtaistamiseen. kaukana rugby-liiga osoittaa tukea Rob Burrow’lle Lue lisää

“Hänen saaminen siellä, Buckinghamin palatsin edessä ja Bet365 keskustassa, oli urheilun kannalta valtava”, RFL: n rugby-johtaja Kevin Sinfield sanoi piirtää. “Hänen osallistuminen urheiluomme on ollut upeaa ja hän on ollut kiinnostava ja innostunut.”

RFL: n toivottaessa säilyttävänsä asiakassuhteensa ei saisi olla viimeinen kerta kun prinssin profiili aktivoidaan ennen maailmaa. Cup.

Tämä oli outo päivä kokea omakohtaisesti.Samalla kun Harry ja isäntätoiminnan harjoittajat olivat Buckinghamin palatsissa johtamassa arvontaa – tapahtuma, joka esteettisesti näytti fantastiselta – loput arvohenkilöt, media ja iso-peruukit sijoitettiin 200 mailin päässä Manchesterista.

Lowry-teatterin muhkeat ympäristöt olivat varmasti tapahtuman mukaisia, mutta kun turnauksen järjestäjät kertoivat, että vain kourallinen VIP-pelaajia saattoi mennä Buckinghamin palatsiin, se tarkoitti, että Rebecca Adlingtonin kaltaiset vieraat rajoitettiin katsomaan arvonnan avautumista suurelta näytöltä Salford Quaysilla.

Siitä huolimatta päivä toteutettiin hyvin, ja miesten, naisten ja pyörätuolin piirteiden välillä oli tarinoita sulautua.Fanit seuraavat kiinnostuneena nähdäkseen, valitseeko Williams Samoan vai Uuden-Seelannin – päätöksen, jonka hän saa tehdä kansainvälisen rugby League -suuntaviivojen nojalla, vaikka hän onkin pelannut kiiviä. Jos hän valitsee entisen, se luo Bet365 kiehtovan aliosan turnauksen avaajalle Newcastlessa. Facebook Twitter Pinterest Prinssi Harry tapasi Leeds Rhinosin pyörätuolin joukkueen kapteenin James Simpsonin (oikealla) maailmancup-arvontaa ympäröivissä tapahtumissa. Valokuva: Chris Jackson / Getty Images

Aihe oli rugby liiga, joka murtautui uuteen.Kun Jamaikan ja Kreikan kaltaisia ​​nimiä vedettiin, ei ollut kovin vaikeaa innostua turnauksen globaalista ulottuvuudesta, jota turnaus voi tarjota pelille.

Englannilla ei pitäisi olla mitään ongelmia pätevöityessään Samoaa sisältävästä ryhmästä, Ranska ja debyyttivät kreikkalaiset, mutta heidän toiveensa on asetettu paljon korkeammalle. “Englannin suoritusyksikön tavoitteena on voittaa kaikki kolme maailmancupia, ja se ei ole muuttunut”, Sinfield sanoi. Realistisesti puolivälierien pitäisi olla ensimmäinen vakava testi sekä isäntämaalle että muille raskailijoille, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Maailman neljän parhaan puolen – Englannin, Australian, Uuden-Seelannin ja Tongan – kanssa erillisiin ryhmiin siemennettyinä, on vaikea kuvitella mitään muuta puolivälierissä saavuttavaa kansakuntaa. Paras veto?Papua-Uusi-Guinea, joka voitti Ison-Britannian viime syksynä ja vedettiin suuvesiryhmään Tongan, Walesin ja Cookinsaarten kanssa. Omistajat, Australia, pelaavat Fidžin, Skotlannin ja Italian, kun taas Uusi-Seelanti piirretään Libanonin, Jamaikan ja Irlannin kanssa.

Englanti v. Brasilia naisten turnauksen avajaispelissä 9. marraskuuta voisi olla näytelmä. toisin kuin mitä rugby-liigassa on aiemmin nähty, ja pyörätuolin rugbylle tulee olemaan samanlaisia ​​toiveita, kun isännät ottavat Australian vastaan ​​Lontoon Copper Box Arenalla kaksi päivää myöhemmin.Pystyykö tapahtuma itse maksamaan rahaa tällaiseen tapaan, mutta on vielä nähtävissä, mutta kun prinssi Harry veti palloja torstaina, urheilun puristeille oli tärkeätä ottaa Bet365 askel taaksepäin ja arvioida tapahtuvaa.

Jos joku olisi ehdottanut 20 vuotta sitten, että kuninkaallinen järjestäisi maailmancupin arvonnan Buckinghamin palatsissa, he olisivat pilkanneet. Tämä ensimmäisen päivän päivä osoittaa, että tulevaisuudennäkymissä on jotain jännittävää. Pikaopas Rugby League World Cup 2021 piirtää Show Hide

-tapahtuman