Kirjakauppatoimisto Betsafe.com

Aika! Se vie paljon, ja pahimmillaankin viikonloppuisin, sinun on jatkuvasti istuttava näytön eteen, jotta et jääisi hyvistä sopimuksista poikkeamatta sovitusta vedonlyönnin nopeudesta yli 5%. Koska jalkapallo-otteluja pelataan kaikilla mantereilla, pyöristetään ympäri vuorokauden seurantaa vuorotellen.

Tutkimuksen kirjoittajat antoivat viiden kuukauden aikana Betsafe.com 957,5 dollaria 265: stä ja käyttävät 450 dollaria IT-palveluihin. Kysymys: Oliko peli kynttilän arvoinen? Loppujen lopuksi, jos käännät kaikki työvoimakustannukset “man-hoursiksi”, niin käy ilmi, että tällä kertaa he ansaitsivat 1,76 dollaria tunnissa. Vertailun vuoksi vähimmäispalkka Yhdysvalloissa on neljä kertaa suurempi. Jopa palkkaa, tämä summa on naurettava eikä mitään investointeja.

Kyllä, voit optimoida koko prosessin automatisoimalla toimia käyttäjätunnuksilla, luomalla botti, joka suorittaa monia proteiinioperaattorin toimenpiteitä. Mutta tämä olisi vastoin vedonlyönnin online-resurssien käyttöä koskevia ehtoja, jotka nimenomaisesti kieltävät robottien käytön ja panevat tämän kiellon tiukasti täytäntöön.

Mutta vaikka botia olisi mahdollista käyttää huomaamatta Betsafe.com, se ei takaa rauhallista ja vakaa tulon kasvua. Muista, että vedonvälittäjät eivät epäröi estää liian usein. Itse asiassa, jos he eivät tehneet niin, heille jäisi pian ilman toimeentuloa, koska onnistunut strategia merkitsee usein eksponentiaalista tulojen kasvua.

Ei ole tarvetta mennä kauas vahvistamiseen. Kommenteissa käyttäjä, jolla on lempinimi JustRomy1, ilmoittaa, että Bet365 on estänyt tilinsä sen perusteella, mitä hän on pannut edellä mainitun merkin mukaisesti.

Mikä on tulos? Kaikki edellä mainitut vaikeudet saattavat olla ylitsepääsemättömiä, mutta pieni yhteenkuuluvuus Betsafe.com voi voittaa heidät. On epätodennäköistä, että peli on kynttilän arvoinen, ellei löydät parasta ennakointialgoritmia kuin vedonvälittäjät. Nykyään ei ole helppoa, mutta edistyminen voi pian antaa kaikkien käyttöön koneiden oppimisen edistyneimmät menetelmät puhelimesta, ja sitten on vaikea sanoa, mitä tapahtuu.

Lisätietoja: Betsafe.com