Hyökkääjän Jaroslav Svejkovskyn piti kerran liikkua

Kuukausi sitten kukaan piti Zachin siirtämistä Binghamtoniin rangaistukseksi tai jopa liian hitaan kukoistavan lahjakkuuden hautajaisiin. Mutta kun kyse on NHL-varajoukkueiden toiminnasta, kaikki ei ole niin, kuin usein Atlantin valtameren yli näyttää. Pelitason taso on lähellä huippua ja nykyaikaisesti paljon enemmän kuin kissojen Tšekin Extraliga.

“Nuorten poikien kanssa American Hockey League on ihanteellinen valmistelu NHL: lle”, sanoo Jaroslav Balaštík. New Yorkin rangers. Vähemmän kätevää matkustamista säännöllisillä lentokoneilla tai linja-autoilla.Kaksisuuntaisen urakoitsijan palkka huomattavasti alhaisempi. Kova kilpailu joukkuetovereiden välillä. Itsekkyys lopussa. Epätyydyttävät työpaikat yleensä pienemmissä Yhdysvaltojen ja Kanadan kaupungeissa.

Viime vuonna hän neuvoi Chytilia: ”Haluatko pelata NHL: tä? Mene AHL: ään. ”

Lokakuussa 2017 18-vuotias poika saattoi palata kotiin Zlíniin kahden Rangers-ottelun jälkeen. Mutta hän on valinnut haastavamman tien.

“Jokainen pelaaja on erilainen”, Balaštík selittää. ”Philipille oli tärkeätä käydä kova taistelu avaruudesta, tottua ulkomaille tyyliin kapeimmilla jäähaaroilla ja oppia kieli. Hän tajusi, että vain päivittäinen kova työ voi työntää häntä eteenpäin. Hän selviytyi kriisihetkeistä, hänen kokemuksensa teki hänestä vahvemman.Jotkut loistavat pelaajat takertuvat heihin eikä kukaan NHL: stä heitä pelastuslinjaaan, joten he palaavat Eurooppaan pettyneenä.

Hyökkääjän Jaroslav Svejkovskyn piti kerran liikkua Tampan varajoukkueessa vain loukkaantumisen jälkeen, mutta toisessa pelissä hän kärsi kolminkertaisen aivotärähdyksen karkean toimenpiteen jälkeen, joka pilasi hänen uransa ja vahingoitti hänen elämäänsä pitkään.

Toinen eteenpäin toimiva Daniel Přibyl oli Calgary Reservessä viime vuonna ja osallistui klubin pääkonttoriin Stocktonissa, Kaliforniassa: He varoittivat meitä, etteivätkö mennä hauskanpitoon, koska he ampuvat usein kaduilla.Näytti siltä, ​​kuin meillä ei olisi annettu mennä ulos tai ostaa. ”

Maatilamajoitus on vähän kuin sotilasvastaanottaja, haastava tarkistus, jossa heikot putoavat ja vahvat siitä johtuvat. Ne ovat kuitenkin yhä harvinaisempia AHL: ssä. NHL muuttaa tukikilpailua omaan imagoonsa. Teknisemmin kuin koskaan, tilat seuraavat pääjoukkueen pelijärjestelmää. Pelaajat työskentelevät sen kanssa huolellisesti ja kärsivällisesti. Valmentajat siirtyvät usein myös NHL: ään. Toiveikkaat jääkiekkoilijat voivat pelata heikkoudet tai parantaa itsetuntoa pelissä.He eivät vain ajaneet häntä pois New Jerseystä, he selittivät hänelle aikomuksensa.

“Puolustaessaan Paul oli erinomainen NHL: ssä, mutta hän oli jalka ja ei saanut pisteitä, mikä vaikutti kielteisesti hänen peliinsa”, Zach sanoo. Agentti Patrik Štefan, joka kerran etsi myös menettämäänsä luottamusta Atlanta Thrashers -tilalla. ”Valmentaja pystyi laittamaan hänet katsomoille ja selittämään, mitä hän pyysi häntä tekemään.