Muuten, Hitchcock korvasi McLellanin Edmontonin

Louis ei johda Mike Yeo : ta. Ilmoitettavasti lentokoneessa, Edmontonin Todd McLellan -valmentaja oppi epämiellyttävät uutiset samana päivänä.

“Johtajat tietävät, milloin muutosta tarvitaan. Jokainen joukkue uskoo, että sillä on mahdollisuus voittaa. Ja joskus tarvitset vain vähän onnea ”, sanoo Scott Stevens – nyt NHL-analyytikko.

Hänen vaatimuksiaan tukevat tapaukset, joissa uudet valmentajat ja joukkue todella menivät kuppiin. Vuonna 2009 juhlitaan Penguins ja Dan Bylsm, jotka ylennettiin maatilan pääjoukkoon kauden aikana. Pittsburghissa sama tapa tuli esiin vuonna 2016 Mike Sullivanin kanssa. Uusi Kings Darryl Sutter -valmentaja saapui Stanley Cupiin vuonna 2012.Joten valmentajan heittäminen houkuttelee kaikkien huomion ”, NBC: n TV-asiantuntija Pierre McGuire ajattelee.

Pisin tällä hetkellä palveleva Tampalainen Jon Cooper, joka on ollut joukkueessa vuodesta 2013. “Jos vietät neljä tai viisi vuotta hyvässä joukkueessa, voit sanoa, että olet onnekas”, Ken Hitchcock kertoi ESPN: lle. .

Muuten, Hitchcock korvasi McLellanin Edmontonin penkillä. Päivän lopussa Dallasissa hän ilmoitti jättävänsä työpaikat nuoremmille kollegoille.

Kuka muu voi olla vaarassa? joka johtaa nyt harhauttavaa Philadelphiaa. Kolmessa vuodessa hän putosi kahdesti ensimmäisellä kierroksella, klubi ei ole edistynyt merkittävästi.Vaikka Ivan Provorov, Travis Konecny ​​tai Nolan Patrick ovat täynnä kykyjä, mutta näyttää siltä, ​​että kaikki kuutiot eivät sovi yhteen, Flyers kärsii muodonvaihteluista. Valmentajalla Randy Carlyle ei ole mitään varmaa. Kaksi vuotta sitten joukkue osoitti, että sillä on potentiaalia. Sitten Ducks päätyi konferenssin finaaliin, viime vuonna he lopettivat toisen kierroksen. Uusi kausi ei ole kovin taipuvainen kohti Anaheimia. Joukkueelta puuttui Ondřej Kaše, loukkaantumiset ovat tähdet Corey Perry, Cam Fowler, Hampus Lindholm tai Patrick Eaves. Siksi Ducks kärsi kriisin lokakuussa ja hävisi seitsemän peliä peräkkäin.

Myös Florida on jäljessä. Valmentaja Bob Boughner ei pysty vetämään Panthersia pudotuspeleihin tähti Barkovin kanssa.Vielä nyt se ei näytä onnistuneelta, vaikkakin surkean aloituksen (2 voittoa, 8 tappiota) jälkeen joukkue nousee, tappio toiselle saavuttaa kiinni. Pahempaa kuin se, että Vincent Trocheck loukkaantui pahasti Floridaan, kun hän käänsi jalkansa jäälle.