Paljon paskaa mitään? Mutta joka tapauksessa, ihmeellinen McDavid hoitaa jo Edmontonia

Nopeus, kevyt, rauhallinen lopussa. Ennennäkemätön jääkiekko-IQ. Joten McDavid viittasi aina partiolaisiin. Jo viime kaudella, kun loisti Ontario Jääkiekkoliigassa, se oli ehkä enemmän kuin NHL-tähdet.

Kun luonnos, jossa Edmonton valitsi hänet ainoana, hulluutta lisättiin edelleen. Odotukset kasvoivat joka päivä. Kanada näytti lokakuun alussa, kun liiga oli loisto jalka tulevaisuudessa legenda…

Syksy tuli McDavidův aloittaa muttei legendaarinen. Edmonton oli huolissaan, McDavid hiljensi.Väärinkäsitys jäällä Taylor Hall, oli kadonnut, menettänyt suurimman sonnien.

Ensimmäistä kertaa osuma kolmannella ottelua, mutta maalia ei syntynyt oli perää. Se oli pieni, huomaamaton virtaus – ei olla videota, luultavasti päämäärää antaisi ampumavastaava. Etusivu

Tämä on suurin kilpailija luonnos poimia Jack Eichel otti kannen alla alanurkkaan, duo Anthony Duclair ja Max Domi sauva Arizonassa ja menestyi muita tulokkaita. Ainoastaan ​​McDavid odotti vielä hänen kunniamainintansa.

Kun hän oli haiseva, kielelliset lingvistit kasvoivat väittäen, että kaikki hype oli hyödytön. Kaikki nämä innostavat ennusteet, suuret sanomalehtipaperit ja analyysit liioitelluivat. Skeptikot eivät huomanneet: he ovat lahjakkaita. Mutta ainutlaatuinen? Se tuskin.

Entä McDavid?Hän oli hiljaa, hän oli kuuma ja hän oli sairas jäällä.

Se oli eri pelaaja viidennen pelin jälkeen. Kaksi ensimmäistä maalia pohjimmiltaan yksin hoitaa Calgary (erityisesti hänen ensimmäinen laukaus jälkeen vastahyökkäykseen kannatti) toisessa derby vastaan ​​Vancouver jälleen epäröimättä hyppäsi välillä kaksi vastustajaa ja erinomaisesti kirjataan maalille Nail Jakupov.

Kolme päivää myöhemmin McDavidin kappaletta tervehti myös tšekkiläinen maalivahti Petr Mrázek. Edmonton – Detroit voittaa Oilersin uuden sankarin. Hän ajoi siirtää, ajoi itsensä Mrazek osoitti Deke kuin rysty, mutta viime hetkellä kääntyi jyrkästi. Maalivahti meni, hyökkääjä pyyhkäisi kiekon puoliksi tyhjäksi maaliksi. Kuinka helppoa se näyttää….

“Maalivahdin odotetun mennä rystylyönti koska se tarjosi.Aina kun maalivahti voi yllättää sinut, kannattaa mennä. Tämä lisää mahdollisuuksiasi “, McDavid kommentoi hänen lyöntiään ottelun jälkeen.

Mainitut toiminnot viittaavat uuteen supertähden tärkeimpiin aseisiin. Bravurní luistelu. Hiljaisuus ja näkemys tilanteista, joissa muut ovat paniikkia. Yhdistelmätieto. Ja myös nerokkuus: uskalla kahdeksantoistakymmentäyksi tanssisaliin, joka on kaksi metriä parrakasta pyökkiä, joka on rohkea.

Mutta McDavid tarvitsee tilaa. Ei ole sattumaa, että hän oli niin huolestunut molemmissa otteluissa vastaan ​​St. Louis, joka on kuuluisa sen aksentti ja paksuuntunut puolustus. Sekä Calgary että Vancouver (molemmat joukkueet eivät nauti parhaimmasta ajasta) antoivat hänelle enemmän tilaa, johon nuori oli asianmukaisesti rangaistu.

On myös tärkeää valita oikeat joukkuetoverit.Kanadalainen Hall, joka haluaa ohjata peliä, ei osoittautunut oikeaksi. Toisaalta, saalistushinta Yakupov, joka oli tuomittu monien mielestä, asui McDavidin vieressä.

Ja koko joukkue on hitaasti hermostunut. Oilers ovat voittaneet vain kolmesta kymmenestä pelistä tähän mennessä, mutta eivät ole olleet niin pelkkiä kuin viime vuosina. McDavidin saapuminen, Todd McLellanin valmentaja ja Peter Chiarellin johtaja, herätti seisovaa vettä. Näyttää siltä, ​​että ryhmä, jolla on neljä ryhmää, on lopulta nousussa.

Gretzky sanoi, että hän ei nähnyt kaikkein lahjakkainta jääkiekkoilijaa viimeisten 30 vuoden aikana. Will McDavid hänen jalanjäljillä ja kerran johtaa Edmonton Stanley Cupiin? Vai onko totta niille kriitikoille, jotka väittävät, että tällainen tiedotusvälineiden huomio ei ole kelvollinen?

Toistaiseksi hän on kunnia.Mutta tulevina viikkoina, kuukausina ja vuosina näkyy, jos lähes epäinhimillinen paine pysyy…