Autin kuitenkin joukkuetta voittamaan Italian Super Cupin

Juventus vaati erittäin paljon kutsuani, mutta ei koskaan hyödyntänyt kokemukseni. Autin kuitenkin joukkuetta voittamaan Italian Super Cupin ”, Lucio muisti äskettäin. … ″

8.Niklas Bendtner (Wolfsburg)

Itsetunnon kannalta tanskalainen jalkapalloilija pystyy antamaan kertoimia kenelle tahansa, mukaan lukien Zlatan Ibrahimovic. Internetin englanninkielisessä segmentissä suosittu peli “Who said this?”, Jossa käyttäjiä pyydetään arvaamaan lausunnon kirjoittaja. Yksi vuoden 2009 lauseista kuuluu: “Haluan tulla kotimaan mestaruuskilpailun, sitten maailmancupin parhaaksi maalintekijäksi ja viidessä vuodessa tulla yhdeksi maailman parhaimmista.” Mutta se ei kuulu Ibralle, nimittäin Bendtnerille. Vuonna 2012, kun viisi vuotta ei ollut vielä kulunut, Juventus kiinnostui Danesta, joka menetti tilaisuuden kutsua van Persie, Luis Suarez ja Edin Dzeko. Giuseppe Marotta vuokrasi Bendtnerin Arsenalilta (on hyvä, että hän pidättäytyi ostamasta sitä), mutta Dane ei saanut yhtään maalia mestaruuden otteluissa koko kauden ajan, osittain vakavan vamman vuoksi, joka sai hänet toimimatta pariksi kuukaudeksi. Kesällä 2013 vuokra-aika päättyi, eikä Juve halunnut lunastaa pelaajaa.

9. Nicolas Anelka (Mumbai)

Toisin kuin monet muut muutokset, Nicolas Anelkan esiintyminen Juventuksessa vuoden 2013 alussa sai toimittajalta ja faneilta välittömästi skeptisyyden. La Gazzetta Dello Sport 26. tammikuuta 2013 ilmestyi huutavalla otsikolla ”Anelka? Miksi tarvitset häntä!? ”, Mutta joukkueen johdolla oli omat ideansa. Anelkaan soitettiin Kiinasta, jossa hän aikoi tavata rauhallisesti jalkapallon vanhuuden, ja Marotta esitti sen tilaisuutena kiinnittää reikiä odottamattomassa tilanteessa, pelaajan fyysisestä olosuhteista huonoin ollessa tällä hetkellä. Itse asiassa olosuhteet osoittautuivat niin vähämerkityksisiksi, että suurin osa otteluista Anelka ei edes päässyt sovellukseen palvellessaan palkintokorokkeelle. Kuuden kuukauden ajan hän pelasi Juvessa 55 minuuttia, jonka jälkeen hänet erotettiin joukkueesta. Miljoona kaksisataatuhatta euroa maksettiin vuokra, joka palasi sinisellä liekillä.