Brescian keskikenttäpelaaja viettää vain toisen kauden aikuisten tasolla

Violetit ovat valmiita myymään Chiesaa mille tahansa klubille. Mutta tässä tapauksessa Kommisso: lle on varmasti parempia vaihtoehtoja ydinsukellusveneistä. Ensinnäkin Englannilla on enemmän rahaa. Toiseksi Fiorentinan omistaja ei halua antaa yhtä parhaista pelaajistaan ​​Serie A: n kilpailijoille. On mahdollista, että Chiesa pysyy Firenzessä, koska hänen sopimus klubin kanssa on voimassa kesään 2022. Mutta jos jalkapalloilija ei aio jatkaa sopimusta, Fiorentinan on myytävä se nyt.

Brescia
Tappio: Sandro Tonali

5 nuorta kykyä, jotka varmasti korvaavat klubin kesällä

Brescian keskikenttäpelaaja viettää vain toisen kauden aikuisten tasolla, ja hän on jo saanut kiitosta Andrea Pirlo ja Francesco Totti. Tonali tietää, että huippuseurat tarkkailevat häntä tiiviisti, joten hän ei kiirehdi uudistamaan sopimusta kesäaikaan 2021 suunnitellun ”sininen hattu” -sopimuksen kanssa. Brescia ymmärtää, mihin Sandro ajaa, ja on jo luopunut menetyksestään. Nyt klubin päätehtävänä on ansaita niin paljon kuin mahdollista siirtämällä 20-vuotias italialainen.

Kiinnostus Tonali-näyttelyihin “Barcelona”, “Juventus”, “Inter” ja “Milan”. Keskikenttäpelaaja siirtyy todennäköisesti yhteen italialaisista seuroista. Brescia haluaa auttaa 50-60 miljoonaa euroa pelaajalle. Huolimatta vakavasta kiinnostuksesta pelaajaan, toistaiseksi kukaan ei ole tarjonnut tällaista rahaa. Brescian on kesällä vähennettävä taloudellisia pyyntöjä, jotta Sandro ei menettäisi vuoden kuluttua ilmaiseksi.

Tonalin pääkilpailija on Inter. Nerazzurrin pääjohtaja Giuseppe Marotta todella haluaa saada pelaajan. Sinun on kuitenkin ensin myytävä “musta ja sininen” Mauro Icardi. Rahalla he voisivat allekirjoittaa Tonalin. PSG suostuu lunastamaan argentiinalaisen, mutta pelaaja itse ei todellakaan halua jäädä Pariisiin. Marotta työskentelee parhaillaan erilaisilla vaihtoehdoilla Tonalin allekirjoittamiseksi, mikäli suunnitelma Icardin myynnistä ei toimi.