English Bog Stadium Kulttuurikuva

Phillip Koku rakentaa erittäin mielenkiintoisen joukkueen, jossa on energinen ja valoisa jalkapallo. Vaikka kausi on juuri alkanut, nuoret kaverit ovat jo osoittaneet, että he aikovat ryöstää. Tärkeintä on, että tämä innostus säilyy koko kauden ajan. Jos kaverit eivät hajoa pitkällä tähtäimellä, ja lähimmässä siirtoikkunassa he eivät juokse pois, sitten jokin kertoo minulle, voimme tulla todistajiksi tällaisesta ilmiöstä, kuten “Ajax” 90-luvun puolivälissä. Tähän mennessä kaikki yhtyy: kunnianhimoiset hollantilaiset nuoret, joita muutama kokenut pelaaja on laimentanut, on innokas palkintoihin.

Englannissa. Sen lisäksi, että se on Euroopan parhaimmillaan, dynaamisin ja näyttävin liiga, on myös upeita stadioneja, jotka luovat kuvaamattoman ilmapiirin jalkapallolomalle ja sukupolvien jatkuvuudelle. Kuitenkin, Foggy Albionilla on jotakin, josta on hauskaa lukuun ottamatta jättiläisiä, kuten Wembley, Old Trafford tai Emirates. Englannin kielellä “quagmire” on myös jotain, joka näyttää ulkomaalaiselle faneille kohtalon tahdosta kadonneille, jotka ovat Britannian laajennuksissa. Tänään puhumme tämän mielenkiintoisen maan alimpien liigojen kymmenestä mielenkiintoisimmasta stadionista.

Tilavin stadion
“Hillsborough”

Löytyi: 1899
Klubi: Sheffieldin keskiviikko (Championship)
Kapasiteetti: 39732

English Bog Stadium Kulttuurikuva
Premier-liigan ”pöllöjä” ei ole havaittu vuodesta 2000, ja joukkue vietti kaksi kolmesta viimeisestä kaudesta kolmannessa divisioonassa. Samaan aikaan “keskiviikko” perustuu nelikymmentä tuhatta “Hillsboroa”, johon mahtuu enemmän katsojia kuin “White Hart Lane”, “Goodison Park” tai “Britain Stadium”. Kun Hillsboro osui maailmanmestaruuskilpailun 2018 otteluiden luetteloon, klubi ilmoitti haluavansa modernisoida stadionin: rakentaa parkkipaikka uudelleen, lisätä veden kerääjiä ja aurinkopaneeleja, asentaa valtavia tv-näyttöjä, parantaa vedenpoistoa, lisätä kapasiteettia 45 tuhanteen ihmiseen. Kun brittiläinen tarjous menetti venäläisen, projekti jäädytettiin tilapäisesti – huhu on, että he palaavat siihen, jos pöllöt päätyivät torniin.