Fiorentina – Florentines kadonnut Stevan Jovetichin siirtoikkunan aikana

“Napoli” – Neapolitans allekirjoitti 10 uutta pelaajaa. Arvokkain olisi pidettävä Gonzalo Higuain, siirron määrä 37 miljoonaa euroa. Muista, että yhdessä Argentiinan kanssa kaksi Real Madridin pelaajaa tuli joukkueeseen – Alibol ja Kalehon. Havaitsemme myös PSV: ltä ostetun Driesa Martensin. Suurin tappio oli kuitenkin Edison Cavanin myynti PSG: ssä. Kaupan määrä on 64,5 miljoonaa euroa.

Siirto Madness Italia. Kuka, missä ja kuinka paljon?
Milano teki hyvää työtä siirtomarkkinoilla ja Rossonerilla. Edellä mainittu Matri ostettiin – 12 miljoonaa, sekä joukko pelaajia, joiden joukossa on Riccardo Saponara ja Christian Zapata. Eniten odottamaton on harkita Kakan paluuta, joka meni Milanoon ilmaiseksi. Tätä taustaa vasten, ei ilman myyntiä. Kevin-Prince Boateng sai Schalkelle 10 miljoonaa euroa.

Fiorentina – Florentines kadonnut Stevan Jovetichin siirtoikkunan aikana, myymällä Montenegron 26 miljoonalle Manchester Citylle, mutta onnistuikin löytämään arvokkaan korvauksen viimeisimmälle johtajalle Mario Gomezin henkilössä – 15 miljoonaa euroa. Huakin ostettiin myös 2 miljoonalla, ja vielä 9 oli sijoitettu Josip Iličićille. Violetien toinen tappio oli Adem Layayichin, joka myi romanille 11 miljoonaa, lähtöä.

”Romanit” – roomalaiset olivat aktiivisempia kuin koskaan siirtomarkkinoilla. Ostoista on tarkoitus hankkia PSV: ltä ostettu Kevin Strootman 16,5 miljoonalla eurolla. Tätä seuraa Mehdi Benatia – 13,5 miljoonaa ja Adem Leyich – 11 miljoonaa euroa. Myös 8 miljoonasta Zhervinhosta ostettiin Arsenalilta, ja vaatimaton 500 tuhatta kappaletta siirrettiin Morgan De Sanctisille, joka lähti Napolista. Neapolitanien entinen maalivahti korvaa Maarten Stekelenburgin, joka siirtyi Fulhamiin 5,6 miljoonalla eurolla.