Kauden ensimmäinen osa osoittautui Mihail Mevlille

Jotta yrittäisimme kaikin keinoin tuoda RPL-palkinnon Pietariin kauden lopussa, Zenitin on päästävä eroon ei-toivotuista jalkapalloilijoista, jotka vain vievät tällaisia ​​tärkeitä paikkoja rajan alle. Pietarin “Zenith” poistumisen tärkein ehdokas näyttää Argentiinan Emiliano Rigonilta, jonka vuokraus leirissä “Atalanta” toisena päivänä “sinivalkoisen” johtajuus pysähtyi aikaisin. Pietarissa ei ollut mahdollista tulla yhdeksi heistä Emilianon aluksella, mutta tämä ei ole niin paljon hänen vikansa kuin pahamaineisen Zenit-siirtopolitiikan, joka teki siitä taipuvaisen allekirjoittaa eteläamerikkalaiset. Jos Rigonin siirto havaittiin alun perin monella tavalla kissaa laukussa, sitten Matthias Kranewitterin siirtymässä useimmat Zenit-fanit rukoilivat. Mies, joka menestyi menestyksekkäästi “Sevillassa” ja soitti “Atleticossa” Simeonin alla, kuluneen kauden aikana, vain viisi kertaa saapui Premier League -kenttään ja keräsi yhteensä sadan kahdeksantoista minuuttia. Ilmeisesti Rigoni palaa pian Italiaan, jossa hän onnistui saamaan Serie A: n rytmin, kun taas Kranewitter olisi joka tapauksessa palautettava Espanjaan.

Nähdään pian. Kuka lähes varmasti lähtee RPL: ​​stä

Kauden ensimmäinen osa osoittautui Mihail Mevlille – Sergei Semak vaati Slovenian palveluja vain kuusi kertaa, ja leijonan osuus kisoista laski kesällä. Mevlya, joka alun perin muutti Venäjälle kaksi ja puoli vuotta sitten, on todennäköisesti kiinnostunut mestaruuskisoista (miksi ei?) Tai Puola – perinteisesti hyvät slaavilaiset pelaajat näyttivät itsensä hyvin siellä. Zenit voi tietysti myös osallistua Anton Zabolotnyyn, joka ei perustele toiveita, ja kokenein Christian Noboa kuitenkin luultavasti Zenitin kanssa erottua jäävät suoraan RPL: ​​ään.

“Spartacus”: bye-bye, legionnaarit!

“Spartak” ei menetä toivoa voittaakseen mestarikilpailun kauden lopussa, mutta joukkueessa on monia pelaajia, joiden pätevyys ei salli taistelua otsikon puolesta samoin ehdoin kuin Zenit ja Krasnodar. Moskovan klubi ilmeisesti pitää aktiivisesti talvisiirtoikkunaa.