Kuinka Řepka rakasti slovakialaisia ​​faneja futsal-ensi-illansa aikana

Spartan entisen puolustajan, Fiorentinan, West Hamin tai Bazooka Uherské Hradiště -edustuston ilmoitettu aloitus perjantaina pidetyssä liigamenettelyssä Slavia Prahaa vastaan ​​(2: 4) ravisi slovakialaisia ​​faneja.

, neljän sadan katsojan joukossa oli myös alueen entisiä jalkapalloilijoita – Michal Kadlec ja Lukáš Droppa. Kun muut kannen ihmiset katsoivat vain käytävältä, järjestäjät ilmoittivat, että se oli loppuunmyyty.Toinen entinen jalkapalloilija Petr Švancara keksi ideansa osallistumisestaan, ja hän vietti viime vuoden asteittaisen kauden Bazaossa. ”Kyse ei ole rahasta. Päinvastoin, se on hyväntekeväisyysjärjestö, huutokaupamme Tomasin paidat ennen joulua, ja tuotot menevät hyväntekeväisyyteen. Sitten hän istui penkillä järjestäytyneellä tavalla ja, kuten suurin osa vierailijoista, odotti saapumistaan.

“Hän menisi sinne missä tahansa olosuhteissa.Ensimmäinen ajatus oli ensimmäisen puoliajan lopussa, mutta lopulta sovimme, että teemme sen enemmän kohti ottelun loppua. Uskon, että valitsimme ajan oikein, ainoa kielteinen asia oli, että hän ei saanut kahta tasapainottamiseen tarvittavaa tavoitetta, kuten odotimme häneltä ”, valmentaja Hastík nauroi.

“Se oli Tomasille hieman stressaavaa, mutta se on erilainen urheilu. Mutta hän osoitti sydäntä, militania ja rohkeutta laittaa futsal-paita. Monet ensiliigan aktiivisista jalkapalloilijoista saattavat tuntua täältä melko monimutkaisilta, jos sanon sen hyvin. ”Se ei liittynyt hänen lähettämiseen.Piti vain rauhoittaa peliä tällä hetkellä, koska Bazooka oli aloittamassa vastahyökkäykseen ”, Radim Záruba selitti praguerien tukea. ”Kohdimme hänet, mutta emme odottaneet hänen pääsevän eteenpäin. Se oli monipuolistamista. ”

Raiskaaja sekä hänen ystävänsä Kateřina Kristelová kieltäytyivät pyytämästä toimittajille haastattelua. Mutta fanit olivat tunnettuja kivettyneestä vakaumuksestaan, joka kommentoi entistä vaimoa Vlaďka Erbováa. Valokuvia väsymättä kaikkien kanssa ja allekirjoittanut seuraavan vuoden kortit, T-paidat, kirjat tai päiväkirjat, jotka myytiin eteisessä koko illan.

“Se oli onnistunut tapahtuma. Ihmiset tulivat ja rohkaisivat koneistoa ja hänen. Mutta emme luota liittymiseen joukkueeseen säännöllisesti.Mutta jos taas on joku mielenkiintoinen jalkapalloympäristöstä, ehkä käytämme sitä uudelleen ”, Hastík sanoi Hradec Králové-valmentajalle.