Liverpool ja Chelsea näyttivät hienoa jalkapalloa

Chelsea on myös tyytyväinen tältä kannalta. Lampard-joukkueen tilastoissa laskettiin 15 “älykästä” siirtoa, joista 9 oli tarkkoja (Liverpoolilla oli 6). Lontoonlaisten joukossa johtava lukumäärä oli Jorginho, laadussa – Pedro ja Cante.

Liverpool ja Chelsea näyttivät hienoa jalkapalloa. Valitettavasti oli vain yksi pokaali Kuva: uefa.com

Yleensä jalkapallo UEFA Super Cup -ottelussa osoittautui täsmälleen sellaiseksi kuin sen pitäisi olla näyttelyottelussa. Molemmat joukkueet pelasivat katsojaa varten ja minimaalisen liiallisen varovaisesti. Kyllä, lopulta sekä “punaisella” että “sinisellä” puuttui rehellisesti toiminnallinen valmius, mutta tuskin kukaan halusi viettää eilen 120 minuuttia kentällä, ja siksi tuskin on syytä kysyä tiukasti ottelun osallistujilta. Voitto ansaitsi sekä toisen että toisen. Peli oli eräänlainen “keinu”, kun Liverpool ja Chelsea ilmestyivät hevoselle … Siksi on loogista, että tällaisen kaksintaistelun kohtalo päätettiin banaalisella arpajaisella 11-metristen ilmaisten potkujen sarjan muodossa. Pelaaminen siinä on tietysti aina loukkaavaa, mutta ei koskaan häpeällistä. Viimeisen pillin jälkeen puolueettomat katsojat saattoivat vain valittaa, etteivät molemmat kilpailijat saaneet palkintoa, koska eilen oli juuri niin, kun häviäjän määrittäminen oli erittäin vaikeaa. Toisinaan tapahtuu vähemmän ansaittuja voittajaita kuin sellaisia ​​häviäjiä …

Moncialla on vain puoli tuntia. Jossain klo 20:00 hänellä oli suunnitteilla uusi kokous, ja hänen ja juuri päättyneen kokouksen välillä oli pieni aukko.
Ihannetapauksessa nyt hänen olisi pitänyt syödä ateria, mutta illallisen ei ollut tarkoitus tapahtua. Toinen turhautunut suunnitelma – sellaisia ​​oli kesällä paljon.

Kuten kävi ilmi, edes ”vapaa” puoli tuntia ei osoittautunut sellaiseksi. Silti hän on Sevillan urheilujohtaja, ja nyt klubilla on vilkkain ajanjakso. Ja syy siihen, miksi hän ei voi syödä illallista, on huomattava – kolumbialainen hyökkääjä Luis Muriel Italiasta Atalanta.