Maalivahdinvartijoille ei usein anneta mahdollisuutta

Maalivahdinvartijoille ei usein anneta mahdollisuutta mennä huippuklubiin. Siksi Onana, tietoisena kiinnostuksesta henkilöihinsä, alkoi toimia. Hollantilainen ilmoitti avoimesti haluavansa jättää Ajaxin ja siirtyä uralle uudelle tasolle. Barcelona väittää olevansa jalkapalloilija, jonka oppilaana hän on. PSG ja Chelsea ovat myös kiinnostuneita 24-vuotiaasta maalivahdista.

Onanan lähtö on vakava menetys Ajaxille. ”Juutalaiset” menettävät pelaajat yksi kerrallaan: Hakim Ziesh muuttaa kesällä Chelseaan, ja Donnie van de Beck – yhden jalan Real Madridiin. Mentor Eric ten Hag ei ​​halua menettää päämaalivahdinsa. Ajaxin johto kuitenkin lupasi pelaajan päästää hänet irti, kun hän sai arvokkaan tarjouksen.

Hollantilainen klubi aikoo auttaa 40 miljoonaa euroa Onanun hyväksi. “Barcelona” yrittää allekirjoittaa maalivahdin, tarjoamalla “juutalaisille” pelaajilleen lisämaksun. Ajaxin toimitusjohtaja Edwin van der Sar kertoi, että klubeille ei tule alennusta. Hollantilaiset vapauttavat pelaajansa vain kiinteästi. Jos Onana epäonnistuu Barcelonan kanssa, hänellä on edelleen vaihtoehtoja Englannissa ja Ranskassa.

Fiorentina
Tappio: Federico Chiesa

5 nuorta kykyä, jotka varmasti korvaavat klubin kesällä

Siirtohuhut Fiorentinan laiturin ympärillä eivät ole lakanneet useita kuukausia. Tämä on ymmärrettävää: Chiesa on nuori, lupaava pelaaja. Hänen on vaikea kehittyä yhdessä “vivahteiden” kanssa, jotka eivät useiden vuosien ajan ole vaatineet mitään. Mielenkiinto 22-vuotiaan jalkapalloilijan suhteen on suuri. Federico kiinnitti Juventuksen, Interin, Manchester Unitedin ja Chelsean huomion. Taistelun pelaajasta voittaa se klubi, joka maksaa eniten.

Fiorentinan omistaja Rocco Kommisso myönsi rehellisesti, että Chiesan jättäminen olisi iso tappio klubille. Mutta hän ei pidä laitaajaa kaikella voimallaan. Kommiso lupasi päästää pelaajan menemään, jos saapuu suotuisa taloudellinen tarjous. Huhujen mukaan Fiorentinan omistaja haluaa auttaa 60 miljoonaa euroa Federicolle. Samaan aikaan Kommisso ei itse nimennyt haluttua määrää.