Näytti siltä, ​​että yliarvioimme sitä, mutta se oli perusteltua

Tuona kaudella Louis van Gaal aiheutti skandaaleja metodologiaansa tutkiessaan tähtipelejä videotoistojen avulla, mutta Pochettino teki saman. Espanjassa Hispaniola-mentori suunnitteli videon iPadistaan, jotta pelaajat näkivät virheensä ja tekivät korjauksia.

″ …– Hänen kanssaan olemme uupuneita, kuten koirat. Hän haluaa vihata häntä koko ajan, mutta sunnuntaina emme voi kiittää häntä, koska menetelmät toimivat, – sanoi eteenpäin Daniel Osvaldo …. ”
Argentiinalaisten menetelmät olivat niin menestyviä, että entinen protektio Pochettino seurasi häntä “Southamptoniin”, jossa kaksinkertaisesta koulutuksesta tuli normi ja viikonloppuna harvinaisuus. Englannissa mikään ei ole muuttunut paljon – kaikki, kuten ennenkin, perustui kovaan työhön.

“” Näyttää siltä, ​​että hänen johdollaan olevissa peleissä täytyy olla kaksi sydäntä, mutta lopulta kova työ oikeuttaa itsensä “, sanoi Jack Cork, entinen” mustien kissojen “keskikenttäpelaaja ….”
Tilanne toistettiin Tottenhamissa. Itse Pochettino työskentelee vähemmän kuin muut: hän saapuu harjoittamaan useita tunteja aikaisemmin kuin pelaajat (noin seitsemän aamulla) ja lähtee myöhemmin – useammin seitsemän jälkeen illalla. Hän asettaa standardit esimerkillä. Jos hän voi tehdä ylitöitä, pelaajat voivat. Kaksitoista tunnin työpäivä on täällä normi, ja Pochettino itse mainitsi, että hänen elämänsä koostuu vain matkoista “hotellilta koulutuskeskukseen”. Hän saa paljon, ja koko hänen elämänsä pyörii työn ympärillä.

Harry Kane vahvisti myös Osvaldo ja Corkin sanat:
″ … – Esikauden harjoittelujaksolla meillä oli kaksinkertainen harjoittelu. Näytti siltä, ​​että yliarvioimme sitä, mutta se oli perusteltua. Tulos näistä harjoituksista, jotka näet nyt. Olemme jatkuvasti vain kunnossa. En ole koskaan ollut niin hyvässä kunnossa. Pomo teki paljon tehdäkseen meistä parempia …. ″

Offseason aikana järjestettiin kolminkertaisia ​​harjoituksia, kun pelaajia pyydettiin harjoittelemaan klo 10–12 aamulla, 2–4 iltapäivällä ja 6–8 illalla. Nyt tällainen taktiikka on tuottanut hedelmää. Tällä kaudella ”Tottenham Hotspur” on toisella sijalla pelaajien suorittamassa etäisyydessä (3,126 km.) Ja ensimmäisenä tänä vuonna (942 km.).