On mahdotonta kuvitella nykyaikaista Baijeriä ilman Thomas Mülleria

Thomas Muller

On mahdotonta kuvitella nykyaikaista Baijeriä ilman Thomas Mülleria, joka on haastanut jo 521 ottelua punaisten kanssa. Tänä aikana hän teki 195 maalia ja voitti useita palkintoja.

30-vuotias hyökkääjä on välttämätön joukkueessaan. Hän on koottu, ahkera ja erittäin isänmaallinen. Tämä on taktisesti taitava pelaaja, joka löytää reikiä mistä tahansa puolustuksesta. Jopa koko maailman huolenpitokausi hän loistavasti.

8. David Alaba

Debyytöstään puolustuksen vasemmalle sivulle David Alaba ei ole koskaan antanut kukaan asemaansa. Itävaltalainen on osoittanut uskomattoman vakauden jo kymmenen vuoden ajan, ja monet ovat varmoja siitä, että hän jopa ylittää Marcelon tai Alban.

27-vuotiaasta puolustajasta tuli kuusi kertaa Itävallan vuoden jalkapalloilija. Hänellä on kahdeksan nimeä Saksassa 372 ottelussa. No, 30 maalia – loistava mittari puolustajalle.

Vasemmassa reunassa Alaba oli erityisen hyvä Riberyn kanssa. Hän itse ei halunnut jättää vihollisen puolustajia töistä ja lyödä ilmaisia ​​potkuja.

9. Mats Hummels

Mats Hummels on ollut Baijerin järjestelmässä nuoresta iästä lähtien. Lähes heti, valmentajat uskoivat, että yksi suurimmista planeetan puolustajista kasvaa siitä. Siitä huolimatta Bayern teki virheen myymällä oppilaan Borussiaan ja raivaten siten tietä Holger Badstuberin edessä.

Borussiassa Hummelsista tuli korvaamaton ja voitti kaksi mestaruutta. Tarjousten, sieppausten ja pelien päällikkö toisessa kerroksessa. Hummels palasi jonkin aikaa Baijeriin, jossa hän myös juhli Bundesligan kultaa kolme kertaa. Nyt hän on jälleen pukeutunut keltaiseen.

Baijerin Akatemian parhaat tutkinnon suorittaneet

10. Owen Hargreaves

Owen Hargreaves on viimeinen luettelossamme. Ohitettuaan koko Baijerin nuorisojärjestelmän, hän oli tukikohdassa vuonna 2000. Keskikenttäpelaaja vietti kuusi vuodenaikaa Münchenissä, minkä jälkeen hän vastasi Manchester Unitedin kutsuun.