Rüdiger Fritsch: Darmstadt on moderni jalkapallo-aloitus

Mauricio Isla (Marseille)

Helmikuussa 2012 Mauricio Isla loukkaantui vakavasti, ristinivelen repeämä. Tämä tapahtui Udinese-kauden erinomaisen kauden ensimmäisen puoliskon jälkeen, mutta edes loukkaantuminen ei pelästytä Juventuksen edustajia, jotka maksoivat lähes 19 miljoonaa euroa chileläiselle. Seuraavalla kaudella Isla vietti kuitenkin vain kaksikymmentä ottelua. Vuotta myöhemmin, kun lopulta toipunut, Mauricio oli pelannut jo 27 peliä, mutta hän ei voittanut paikkaa tukikohdassa. Sen jälkeen Allegri päätti rakentaa joukkueen, ottamatta huomioon Islaa, ja Chilen pelaajalle esitykset alkoivat vuokrasopimuksella – ensin CRC: ssä ja sitten Marseillessa. Kukaan Juve-faneista ei ollut erityisen järkyttynyt tästä.

Rüdiger Fritsch puhui klubista, kaupungista ja alueesta, tietystä henkilöstä riippuvuuden vaaroista ja jalkapallo-romanssista.

– Herr Fritsch, sanoit ennen kauden alkua: “Soitamme orkesterissa viimeisen viulun.” Voimmeko sanoa tänään, että tämä viulu kuulostaa joskus jopa kovemmalta kuin monet muut instrumentit?
– Ehkä kyllä ​​(nauraa). Joskus jopa ”viimeinen viulumme” oli selvästi kuultavissa Bundesliga-konsertin taustalla.

– Siirtyminen soittimien aiheesta: mitä alustavia tuloksia voit tiivistää sen jälkeen, kun joukkue oli ensimmäistä kertaa eliitin divisioonassa 33 vuoden aikana?
– Tulokset ovat erittäin myönteisiä! Älä unohda hallussaan olevia resursseja. Tästä näkökulmasta olemme itse asiassa samanlaisia ​​kuin edellä mainittu pieni viulu tai kuin pieni demo pyörä Tour de Francella. Budjetin, kokoonpanon, stadionikapasiteetin, markkinoinnin ja kaikenlaisten muiden indikaattorien suhteen olemme luokituksen lopussa. Kaiken tämän perusteella on mahdotonta olla riemuittamatta kauden ensimmäisen puoliskon tuloksista.