Se sulki siirtoikkunan, joka oli hyvin pitkä, kuuma ja lopulta hullu

“Monaco” – ja täällä saimme “Monegasit”. Newcomer League 1 oli ilmeisistä syistä alhaalla, mutta nyt voit harkita yksityiskohtaisesti rohkean tulokkaan ostamista. Klubin kallein pelaaja oli Radamel Falcao, joka osti Atleticosta 60 miljoonaa euroa. Toinen kallein oli Hames Rodriguez – 45 miljoonaa ja Joao Moutinho, joka siirrettiin Portosta. On syytä huomata, että ”Malagalta” ostettu Jeremi Toulalan palasi kotimaahansa 5 miljoonaa euroa. Myös “Monacossa” oli Ricardo Carvalho, joka siirtyi “Realista” vapaaksi agentiksi. Jeffrey Kondogby unohtui melkein, sillä Monegasit maksoivat 20 miljoonaa euroa.

”Rennes” – “punaiset mustat” teki hyvän ostoksen Jean Makunin henkilöstä, joka yli 2 miljoonaa muutti Ranskaan Aston Villasta. Nelson Oliveira ostettiin myös Benficasta Lissabonissa 1 miljoonan euron arvosta. Huomaa, että Rennes myi myös pelaajia. Niinpä Chris Mavinga 5 miljoonasta osti Rubyn. Toinen 4,5 miljoonaa “punaista mustaa” ansaitsi “Saint-Etiennessä” kulkevan Erdingin myynnistä.

Se sulki siirtoikkunan, joka oli hyvin pitkä, kuuma ja lopulta hullu.

Siirto Madness Italia. Kuka, missä ja kuinka paljon? Kuva: Getty Images
Kuten olemme jo kirjoittaneet, transfertmarkt.de: n mukaan Englanti oli jälleen kallein liiga, aivan kuten viime talvena. Foggy Albionissa 746 630 000 euroa käytettiin jalkapalloilijoiden ostamiseen, kun taas voitot olivat 252 392 000 euroa. Toinen paikka on Espanjan käytössä 381,950 000 euron kustannuksella ja 491,570.000 euron tulolla. Kolme parasta on Italia, jossa käytettiin 380.385.000 euroa, ja voitto oli 392, 530 000 euroa.

ITALIA

Serie A: ssa Napoli vietti eniten, mutta kansallinen mestari Juventus ei nukkunut.

”Juventus” – ”vanha merkki” on merkittävästi kasvanut, kun hän on allekirjoittanut Carlos Tevezin, Federico Peluson, Angelo Ogbonnun ja kaksi vähemmän tunnettua jalkapalloilijaa. Torinot joutuivat hyvästymään useiden jalkapalloilijoiden kanssa ostosten yhteydessä. Puhumme Emanuel Giaccherinistä ja Felipe Melosta. Kallein osoittautui Alessandro Matri, joka siirtyi Milanoon. Kaupan määrä on 12 miljoonaa euroa.