Sekä Kloppilla että Lampardilla on kuitenkin jotain

On tärkeää, että sekä Liverpool että Chelsea halusivat pelata jalkapalloa, eivätkä kaikin tavoin ja tavoin voittaa pokaalia. Joukkueet jakoivat pallon tasapuolisesti (54%: 46% punaisten hyväksi) ja pelasivat myös yhdistelmänsä yhtä hyvin läpikulun kautta – 660 apua Liverpoolista (82% tarkka) vs. 629 – Chelseasta (84% tarkkuus). ). Mielenkiintoista, että molemmat kilpailijat eivät ajaneet eteenpäin pommeillaan, mieluummin hyökkäyksien aloittaminen kentän keskustassa rauhallisemmin ja laadullisemmin. Liverpoolissa kylmien välinen epäsymmetria oli selvästi näkyvissä pelin läpi – vasemmalla puolella Robertson työskenteli aktiivisemmin syvyydestä, ja oikealla puolustautunut Salah näytti kirkkaammalta. Chelsealla molemmat täydelliset puolustajat osallistuivat aktiivisemmin peliin, jonka seurauksena laidat pystyivät liikkumaan keskustaan ​​ja puolilaitaan, luomalla enemmistön vastustajaan.

Liverpool ja Chelsea näyttivät hienoa jalkapalloa. Valitettavasti oli vain yksi pokaali Kuva: uefa.com

Sekä Kloppilla että Lampardilla on kuitenkin jotain esittelyä seurakunnille väitteinä. Molemmat joukkueet menettivät usein palloa – Liverpoolilla oli vastuissaan 143 tappiota, Chelsealla 154 tappiota. Ehkä tämä tulos johtuu kauden alusta eikä joukkueiden parhaasta muodosta, koska paineen kannalta molemmat vastustajat eivät laittaneet toisiaan liukenemattomat tehtävät. Keskimäärin “Liverpool” antoi “sinisille” mahdollisuuden suorittaa 9,7 toimenpidettä hyökkäyksessä omia puolustuksiaan vastaan. ”Chelsea” oli vielä vähemmän tiukat vastustajalle – ”punainen” suoritti 11,9 toimenpidettä ennen kuin joutui vastustajan aktiiviseen vastustajaan. .

Huolimatta kauden alusta ja käytetyistä 120 minuutista, pelin intensiteetti oli hyväksyttävällä tasolla. ”Liverpool” suoritti keskimäärin 17 avusta minuutissa, “Chelsea” – melkein 19. Kyllä, ja taistelulajeissa molemmat joukkueet näyttivät itsensä melko hyvin – “punainen” voitti taistelusta 48,6%, “sininen” 49% heidän puolestaan sellaisia ​​toimia. On mielenkiintoista, että kilpailijat näyttivät parhaansa taistelussa palloista kentän toisella kolmanneksella, mutta pahin asia Liverpoolille oli kaksintaistelu viimeisellä kolmanneksella ja Chelsealle – lähellä tavoitetta.