Siirto eteenpäin “RB Leipzig”

Monilla seuroilla on pelaajia, joista tulee joukkueessa “täynnä”. Puhumme niistä pelaajista, joilla on kaikki siirtyäkseen uudelle tasolle, mutta jotka eivät voi tehdä sitä erilaisissa olosuhteissa. Huippuklubit seuraavat näitä esiintyjiä ja ovat valmiita houkuttamaan heitä itselleen.

Tuleva siirtoikkuna lupaa olla aktiivinen koronaviruspandemian aiheuttamasta kriisistä huolimatta. Euroopassa on nuoria, mutta samalla jo tietoisia jalkapalloilijoita, jotka ovat valmiita siirtymään uudelle tasolle ja tulemaan tähtiä. Taistelu heistä jatkuu tulevina kuukausina. Seuraavaksi harkitse pelaajia, joiden seurat menettävät melkein varmasti tärkeimmät kykynsä.

RB Leipzig
Tappio: Timo Werner

Siirto eteenpäin “RB Leipzig” – yksi eniten odotettavissa tulevina kuukausina. Werner jättää todennäköisesti nykyisen klubinsa, mutta missä tarkalleen on vielä tuntematon. Liverpoolia pidettiin pitkään 24-vuotiaan hyökkääjän pääkilpailijana. Äskettäin punaiset piti kuitenkin tauon neuvotteluissa Saksan kanssa. Merimiesten on arvioitava taloudellinen tilanne. He eivät ole varmoja siitä, kykenevätkö ne käyttämään 60 miljoonaa euroa, jota Leipzig vaatii yhdelle pelaajalle.

Muut seurat päättivät hyödyntää tilannetta. Nopein vastaus oli Manchester United ja Chelsea. Molempien seurojen edustajat ovat jo ottaneet yhteyttä jalkapalloilijan Karl-Heinz Fersterin edustajaan. Myös Barcelona on liittynyt tapaukseen. Katalaanit tekivät Werneristä varmuuskopion, jos Lautaro Martinez ei allekirjoittaisi.

Tiedotusvälineet saivat tietää, että kesällä Timon siirtoarvo laskee 10 miljoonalla eurolla, jos Leipzig ei voita Bundesliigaa tällä kaudella. Tämä tekee saksalaisista entistä houkuttelevampia huippuseuroille. Werner itse on päättänyt muuttua Liverpooliin, missä hän toivoo esiintyvän maanmiehensä – Jurgen Kloppin – ohjauksessa. Mutta jos “punaiset” kieltäytyvät kuitenkin siirtämästä Werneriä, hänen on harkittava vaihtoehtoja muiden seurojen kanssa, koska hän ei aio jäädä Leipzigiin.