Tähän mennessä on tehty paljon

Joukkueen valmentaja Dirk Schuster sanoi, että klubilla, joilla on sellaiset mahdollisuudet, ei ole käytännössä mitään luottaa Bundesliigaan. Darmstadt näyttää opettaneen kaikki epäilijät. Onko Lily klubi jalkapalloromanttikoille?
– Ja mitä on jalkapalloromantia? Jokaisen tuulettimen on määritettävä tämä henkilökohtaisesti. Joku haluaa katsoa parhaimpia pelaajia, jotka pystyvät säännöllisesti varmistamaan voiton. Tällaiset pelaajat huippuseuroilla, joilla on riittävät taloudelliset mahdollisuudet. Muiden kannalta ensinnäkin ei ole kyse pelin tasosta vaan joukkueen omaperäisyydestä ja halusta vaikeimmissa olosuhteissa puristaa maksimissaan käytettävissä olevat resurssit.

– Ja jokainen voi löytää Bundesligasta jotain mielenkiintoista itselleen …
– Aivan! Yhtä vastausta ei voi olla. Jokainen toimii omien kykyjensä perusteella. Olemme ehkä klubi, joka asettaa ensisijaisesti klassisten perinteiden säilyttämisen. Katsotaan, mihin tämä polku johtaa.

– Missä klubi johti tällä tavalla viime vuonna?
– On selvää, että urheilun suorituskyvyn paraneminen parin viime vuoden aikana on merkittävästi ohittanut seuran hallinnollisen ja organisatorisen osan parantamisen. Tämä ei ole yllättävää, koska ennen ylennystä vietimme vain yhden kauden toisessa Bundesligassa. Kukaan ei onnistunut pääsemään voimakkaimpaan jakoon nopeammin. Tällä on myös sivuvaikutus: paljon työtä on tehtävä, ja yritämme käsitellä sitä askel askeleelta. Tähän mennessä on tehty paljon.

– Voitko tarkentaa?
– Pari vuotta sitten, kun pelasimme Alueellisessa liigassa, otteluliput myytiin vain stadionin lähellä olevassa erityisessä osastossa – tänään on sellaisia ​​ongelmia paitsi amatöörikerhoissa. Markkinointi, lippujen myynti, ohjelmistot ja paljon muuta on kehittynyt viimeisen puolitoista vuoden aikana kosmisessa tahdissa, koska meidän piti korvata. Vastaavasti tilanne on parantunut henkilöstön suhteen. Lisäksi nuorisokoulun onnistuneelle toiminnalle on nyt luotu perusta. Kaikki tämä puolitoista vuotta sitten oli mahdotonta kuvitella, joten voimme sanoa, että klubimme on startup modernin jalkapallon standardien mukaan (nauraa).