Viimeisimpien tietojen mukaan Bayern

”Bayerin” tärkein lahjakkuus Kai Haverz houkuttelee jo nyt eurooppalaisten huippuklubien huomiota. He ovat kiinnostuneita “Barcelonasta” ja “Juventuksesta”, mutta “Baijeri” ei perinteisesti unohda kaikkia Bundesligassa esiintyviä kykyjä. Haverz olisi objektiivisesti ollut hyödyllinen Baijerille täällä ja nyt, mutta joka ei voinut perustella Renata Sancheschin luottamusta, voitaisiin turvallisesti lähettää kotiin.

Viimeisimpien tietojen mukaan Bayern yrittää olla menettämättä yhteyksiä Bayeriin Haverzissa, vaikka lehdistössä Barcelonaa pidetään todennäköisimpänä ehdokkaana jalkapalloilijalle. Kuitenkin, jos katalaanit voivat saada Frankie de Jongin Ajaxista, he voivat helposti jäähtyä Bayerin lahjakkuuteen, joka antaa mahdollisuuden Münchenille. Meidän on toimittava nopeasti, mutta Saksassa Baijeri on tottunut tähän tapaan. Siinä tapauksessa, että Kovacs-tiimiin ei ole tulokkaita siirtoikkunan loppuun saakka, ja tulokset eivät mene ylös, Haverzin siirto tammikuun viimeisinä päivinä vaikuttaa varsin todelliselta. Tällainen sopimus olisi ainakin erinomainen investointi tulevaisuudessa, ja he tietävät, miten tämä tehdään Baijerissa.

Kuten tiedetään, siirtoikkuna on avoinna Euroopassa tammikuun kolmekymmentäyksi (Italia on poikkeus), mutta Venäjä on tässä suhteessa paljon etuoikeutetumpi – viimeiset klubit voidaan lähettää faksilla venäläisille seuroille 22. helmikuuta asti. Ei ole liian kiitollista ennustaa eteenpäin kuuden viikon ajan, mutta on vielä syytä analysoida Venäjän markkinatilannetta.

“Zenith”: kokeilu “Etelä-Amerikka” epäonnistui

Zenit johtaa Semakin johdolla mestaruutta, mutta Krasnodarin valtava kuilu on hiipunut unohtamatta yhtä nopeasti kuin klubin toiveet Nevan pankeilta voittaa mestaruus. Nyt Zenit, joka on tuhonnut paljon tärkeitä kohtia ilmeisesti heikompien joukkueiden kanssa, on vain yksi piste ennen sonnia – pelottavasti muutama piste erottaa liigan eniten pelaavan joukkueen (monien asiantuntijoiden mukaan) Zenitistä.