Curry hehkui NBA: n alussa. Puolustajien otsikko onnistui, kukisti finalistit ei

Suurin tähti alkuperäisen pelaaminen päivä uusi kausi oli Stephen Curry, MVP viime vuoden ensimmäinen menestys Golden State allekirjoitti 40 pistettä.

Pelaajat Warriors ennen pelin otti mestaruuden renkaat, mutta Curry juhlallinen hetki ei periksi ja ensimmäisellä neljänneksellä hän sai 24 pistettä, joista neljä oli trots. Puoliajalla joukkue johti kymmenen pistettä, sekä huhtikuun ensimmäisellä kierroksella pudotuspeleissä Pelicans voitti.

Ensimmäinen ottelu kauden ei toiminut tähden New Orleans Anthony Davis, joka jäi 16 20 yrittänyt laukausta ja suurin osa 18 pistettä

“Kauden ensimmäinen ottelu on poikkeuksellinen mestareille ja olemme valmistelleet sitä oikein.Halusimme nauttia läpimenoa Rings faneja ja juhlia, mutta myös täysin keskittyä peliin. Olisimme pettyneitä, jos olimme jättää sali soi ja tappion. Näin me tuntea paremmin ja haluamme jatkaa näin “, hän sanoi pelin jälkeen Curry.

Ottelu oli myös erityinen valmennus kaksintaistelu kahden viime avustajien Golden State. Yksi Alvin Gentry tuli päävalmentajana New Orleans ja toinen on tilapäinen Luke Walton Warriors valmentaja ilman Steve Kerr, joka käy läpi kuntoutuksen jälkeen selkävaivoja.

Chicago tuli vastaan ​​Cleveland kostotoimena poistamiseksi toisella kierroksella play-off ja voitti 97:95.Lopuksi Pau Gasol zblokoval raid LeBron James, joka voisi asettua, ja sitten vielä Jimmy Butler kallistuu taaksepäin James ulos autosta, joten Cavaliers ei edes ole mahdollisuutta viimeisen sekunnin ampua.

johti Bulls 19 pistettä ampuja Nikola Mirotić, joka liittyi viisi sijaan Joakim Noah. Derrick Rose sijoitti vähemmän, mutta vain kahdeksan 22 laukausta. Chicago keräämään ensimmäinen voitto alla uusi valmentaja Fred Høiberg edessä kuuluisimmista Bulls fani presidentti Barack Obama, joka istui alalla.

LeBron James johti Cavaliers, jotka ovat jääneet Kyrie Irving 25 pistettä ja 10 levypalloa. Uutena Mo Williams sijoitettiin 19 pistettä, Kevin Love lisätään 18 pistettä ja kahdeksan levypalloa.

“Olemme voineet voittaa. Jos se menee näin jokaiseen otteluun, olen onnellinen.Emme voi haluta enemmän “, kommentoi James epäonnistunut loppuun.

Kentavious Caldwell-Pope sijoitettiin 21 pistettä, Andre Drummond laskeutui 19 palloja ja yllättynyt suosi Detroit 106 Atlanta 94. Männykset ampui pahasti kentältä, mutta hyppäsivät loistavasti ja pääsivät jopa 19 pistettä. Keeping menetti huolimatta jäi 20 viimeisen 22 laukausta alalla.

Střelecký johtaja Dennis Schröder Atlanta 20 pistettä ja Paul Millsap lisätään 19 pistettä, mutta ei hyvä nyrkkeilijä ratsastaa lopulta auttoi Hawks. “Se on paljon erilainen kuin viime vuonna, kun kaikki aliarvioivat meitä. Tänä vuonna tulee kaikki valmiita siihen, ja meidän on reagoitava “, sanoo laituri Kent Bazemore Atlanta.