Kadonneet Ranskaan nuoret miehet eivät haisi, tyypillisen latvialaisen kyllä

“Se on varmasti hieno menestys. Itse ajattelin neljännesfinaaleja ennen turnausta. Perustaksi esitin ryhmän etenemisen. Kun olin nähnyt sen mahdollisuuden, että kahdeksannen finaaliin mennä liettualaisia, jotka kahdesti kukisti valmistelussa, se puolivälierässä oli todellinen tavoite “, sanoo valmentaja Peter Czudek odotuksia ennen ja turnauksen aikana.

nyt onnistuneen valmistelun ja voittaa koripallo yli vahva nimet silmissä innostunut Tsekin koripallo mahtuvat rooli dark horse.

“Mutta, Evrope’ me yhtäkkiä, että joukkueet, jotka ovat valmisteilla voitti, koska oli Sloveniassa , Kroatia tai koti Italia, ei ole paras joukko “, kertoo valmentajan valmennus.

Lisäksi ryhmällä on ollut kullan hinta tänä vuonna.Kilpailun uudelleenorganisoimiseksi seitsemän joukkuetta oli juuri laskeutunut Division A. Ryhmät, jotka muuttivat kahdeksan hengen ryhmälle, voisivat jo pelastaa pelastustoimet. “Olemme tyytyväisiä, että olemme välttäneet hätä vaiheessa pudonneen kuten suurvallat kuten Kreikka, Kroatia, Venäjä, Slovenia ja niitä vahvoja kuin ne säästänyt slovenialaiset,” huokaisi valmentaja.

“I prosessi perusryhmästä oli onnellinen myös tulevaisuuden joukkueelle. Mutta emme halunneet nukahtaa laakereilla, ja he halusivat mennä entisestään “, lisäsi tsekkiläisen tiimin toiseksi paras ampuja Adam Pecháček.

Hän liittyi joukkueeseen juuri ennen mestaruusottelua, koska hän on Italian Viceman Reggio Emilian joukkueessa. “Jokainen joukkue on erityinen.Yritin saada mahdollisimman nopean integraation, ja se oli melko hyvä, vaikka olin hieman poissa tieltä joskus loukkaavissa järjestelmissä. Etuna oli se, että valmentajat minua eteenpäin lähetti videon toimia saada se nakoukal ja itse kisoista, olen melko auttoi pojat leikkikentällä, “hallinnoi integroitumista kuudes joukkue Euroopassa ilman mitään ongelmia.

” Saatan alkaen itse odotti enemmän, ja koska olin Reggio pelataan paljon kauden, halusin antaa sen minulle siitä enemmän ja olla liikkeellepaneva voima.”Kuten valmentaja, hän pahoitteli Latvian viidennen sijan menettämistä:” Vaikka meillä ei ollut viimeistä ottelua Latvian kanssa, se on valtava menestys, juuri siitä, mitä siitä sanotaan, jopa verrattuna historiaan. Jotain vastaavaa ei ole ollut täällä kauan ja ehkä ei kauan. ”

Sama tunne on jaettu podkošovým soitin ja valmentaja Czudek:” viimeinen peli emme tee sitä, koska vastustaja oli hyvin pelattavissa. Latvialaiset pelasivat kanssamme alle päivällä laajennetun ottelun jälkeen Liettuan kanssa, ja ensimmäisellä puoliskolla he vetivät jalat takana. Mutta emme käytä sitä ja huono kolmas vuosineljännes antoi heille mahdollisuuden, että he eivät päästä irti.Mutta heillä oli ehkä nejcharakternější joukkueen turnauksen, kuten neljä onnistui jälkipuoliskolla kääntämään ottelua miinus 13-20 pistettä, eikä se esittänyt edes meidän kanssamme. ”

Samalla edeltävänä päivänä tsekit onnistui olankohautuksella suora Ranskan turnauksen neljännesfinaaleissa. He menivät sen kolmas joukkue ryhmä toista vastaan, ts edetä mitalin.

“Se mahdollisuus on olemassa oikeastaan ​​vain näennäinen. Ranska oli paljon korkeammalla tasolla – koripallo, ajattelutapa ja kokemus. Me Over It ehkä voinut voittaa, mutta pelata enemmän ottelut yhteen, monta kertaa olemme epäonnistuneet. Mutta ainakin tiedämme, mitä voimme vielä parantaa “, sanoo Pecháček.

Trenérskému joukkue selviytyneet kaikkiin haasteisiin.Esimerkiksi trooppisissa joukoissa ja kymmenessä ottelussa 13 päivässä he olivat periaatteessa pyörittämässä kolmea pylväät kannella. “Emme pyörineet alla kori ja siipi vapaus kun tarvitsimme nopeuttaa ja vähentää kokoonpanon, mutta pääasiassa vetää Peterka, Pecháček ja Škranc” arvostettu valmentaja työn alla kori.

Vaikka Škranc ja Svoboda olivat vuoden 1996 syntymän joukossa, he odottavat edelleen huippunsa nuorisoluokissa.Kokoonpanoon kuin vuotta nuorempia pelaajia valvoa jopa Rostislav Dragoon, Viktor Půlpán Filip kiemurteli.

Joukkue sen menestys johtuu paitsi koetuilla harmonian, jossa akseli tiimi yhdessä osallistui kaksi maailmanmestaruutta ja otti hopeaa EM 16 vuoteen vuonna 2011, mutta myös yhteistyöhön kuuluva viileys.

“Mutta se ei ollut nuken mukavuutta. Kaverit menivät pääasiassa, koska he halusivat olla menestyksekkäitä. Ehkä Adam Pecháček meidän oli päivä valmistelua ja riski ottaa hänet, mutta henkilökohtaisia ​​yhteyksiä hänen tunsimme hänen halunsa pelata maajoukkueessa. Lopuksi oli plus, joka tuli sellainen kaveri, joka halusi auttaa meitä “, hän kunnioittaa Czudek.