Kolmannen pisteen voittanut Kroatian Davis Cup voitti Čiličin Pouillea vastaan

Kroatit ottivat tärkeän askeleen kohti toista Davis Cup -palkintoa perjantaina vuonna 2005 pidetyn voiton jälkeen, kun Čilič ja Borna Čorič voittivat sinkunsa. Ranskan tittelin puolustajat tuplissa laskivat suhteeseen 1: 2, mutta eivät välttäneet tappiota. Viime vuoden Belgian Pouille-finaalin sankari on nyt korvannut Jérémy Chardyn kotikokoonpanossaan, mutta hän ei riittänyt entiselle US Open -mestarille Čiličille.

minuuttia. Hän surullinen noin 20 000 ranskalaista fania Pierre Mauroyn jalkapallostadionilla toivoen puolustaa voittoa, jonka Tšekin joukkue saavutti viimeksi vuonna 2013.Meille se on unelma, ”sanoi Čilič, joka näki Davis Cupin pokaalin 12 vuotta debyyttinsä joukkuekilpailussa. “Se ei antanut minusta tuntua hyvältä, mutta nukun hyvin, mutta olen onnellinen siitä, että pelasin niin hyvin tänä viikonloppuna”, lisäsi melkein kahden metrin tennispelaaja.

Čilič ja Čorič hallitsivat singleä ranskalaisten yli. Kolmessa pelissä he menettivät paitsi sarjan myös edes palvelun.

Ranskan kapteeni Yannick Noah, jonka seuraavasta kaudesta korvaa Amélie Mauresm, menetti Richard Gasquetin haavoittuneen tulostaulun finaalissa. Hänet ei edes ehdolla Gael Monfilsiin Gilles Simonin kanssa, mutta hän luottaa Jo-Wilfried Tsongaan palaavan vamman jälkeen.Tsonga kuitenkin hävisi Cilicille perjantaina ja hänen aloittamistaan ​​mahdollisessa neljännessä singlessä uhattiin nivusongelmien takia.

”Menetimme paremmalle joukkueelle. Teimme mitä pystyimme korvaamaan heidät, mutta he ajoivat meidät ohi ”, sanoi Noah hyvästi, ja hän tuli onnittelemaan valloittajia seurakuntansa jälkeen ottelun jälkeen. “He ansaitsivat sen, he ovat suuria mestareita”, lisäsi entinen voittaja Roland Garros, joka johti ranskalaiset kolmeen Davis Cupin voittoon kapteenina.

Kroatiasta on tullut viimeinen Davis Cupin mestari isäntämuodossa. Yksi maa, ottelut pelataan kolmen päivän ajan ja kolme voittavaa sarjaa.Ensi vuonna Madridissa järjestetään finaaliturnaus 18 joukkueelle viikossa, ja jokaisessa ottelussa on vain kaksi voittoa. Tšekin tennispelaajat taistelevat finaaliturnauksesta helmikuussa karsinnassa Alankomaita vastaan.

 

More: https://aposto.club