Se on lähellä loppua. Ja vielä, entinen tennis kuningas Hewitt on noussut

On lähes varmasti ei voittaa Grand Slam, kun hän osoittautui US Open vuonna 2001 ja Wimbledonin 2002. Mutta silti voit ansaita ihailua, silti kyennyt osoittamaan poikkeuksellisen suorituskyvyn on vielä tuota, joka oli tehnyt sen ehdotonta huippua tennistä. Viikonloppuna maailma taputti häntä jälleen.

Australia menetti Davis Cupin kanssa Kazakstanin 0: 2 semifinaalissa. Nuoret Nick Kyrgios ja Thanasi Kokkinakkis olivat pettyneitä päivä.

Ja niin tuli “isoisä” Hewittille. Ensin kaksinkertaistui Sam Grothin kanssa, “Bombarder”, hän toivoi Australiaa. Sitten hän otti ratkaisevan ottelun vastaan ​​Aleksandr Nědovjesovin 2: 2-asemassa.

Hän ei ollut suosikki. Sijoitukset ovat 133 pistettä alla. Hänellä oli ainoa yksittäinen ottelu yhden kerran vuonna 2015.Ensimmäistä kertaa elämässään ennen häntä oli ratkaiseva viides Davis Cupin ottelussa.

Australiassa taas viime 76 vuotta, valtion 0: 2 kääntyä…

sunnuntaihin. Kiitos Hewitt. Mies, Rusty, osoitti Rustyn tapahtuessa, että se ei vielä ollut täysin ruosteinen – tsekkiläinen sordid, rankaistu. Nemedoves voitti kolme joukkoa.

Ja taas hän oli sankari. Aikana, jolloin näytti siltä, ​​että suuret voitot eivät päätyisi. Hänellä oli viikonloppu päinvastoin. “Rakastan tilanteita, joissa ei ole enää paluuta. Meidän täytyi ottaa se voittaakseen “, hän sanoi. “Et saa tällaisia ​​mahdollisuuksia usein. Näin unelmat toteutuvat. ”

Myös grandslam on voinut pelata hienoja pelejä viime vuosina. Neljä hänen kahdeksasta viimeisestä ottelustaan ​​on saavuttanut viisi sarjaa. Wimbledonissa tänä vuonna.innostunut pyöreä taistelu Jarkko Nieminemem, joka menetti jopa 9:11 viidennessä asetettu. Yleisö suosiotaan hänen kova ja Hewitt All England Club hyvästeli kyyneliin.

Hän tajuaa, että se on suuri menestys hänelle Grand Slam pois. Ainakin neljännesfinaali oli viimeksi pelattu kuusi vuotta sitten. Hänen uusi metaansa tuli Davis Cup. Hän sovittaa kalenterinsa hänelle. Hän tietää, että se on yhdessä lahjakas maanmiestensä vielä mahdollisuus loistaa.

Ensimmäisellä kierroksella Ostrava juhli voittaa Tšekissä. Puolivälissä hän oli tärkein hahmo Isossa käännöksessä Kazakstania vastaan. Ja toinen suuri haaste häntä odottaa syyskuussa, kun se osui välieräottelut Britanniassa, mahdollisesti Glasgowssa, syntyi maailman troikan Andy Murray.

Hänen tennis elämänsä tällä hetkellä on lähes lopussa.Mutta nyt on selvää, että hän on täynnä.