Tennis-derby yli päiväntasaaja: Kvitova jälleen kerran iski Safarova

Vaikka niillä on paljon yhteistä, herätti välillä tsekit terävää sporttinen leikkaus, ei uhkana.

Kvitova liittyi jälkeen tiistain “Kotyzových putoaa” Voimakkaan joukkueen nimitys provosoi tylsää suorituskykyä maanantain peli Kerberos.

Safarova toivotaan lopulta purkamaan tasapainon epätoivoinen hänen ystävänsä, joka nousi 0 7.

maanmiehensä, vasemmalla tulevat samasta klubi Prostejov merkitty samanlaiset vaatteet, kuten hikinauhat. Ehkä vain kehykset raketti (saman merkin) on maalattu eri väreillä.

Nämä samat tilastot pitävät valtion 5: 5 ateljeessaan – 20: 4. Rytmi ottelu oli saanut miehen antureita.

Rival vakuuttavasti tarjottiin.Juuri antanut katsojaa katsomoissa loukkaavaa spektaakkeli, ei varovainen pinkání.

Vaikka voittaa aivohalvauksia suuremmat nevynucenými virheitä, ensimmäinen brejkbol kanssa Safarov yhdennentoista pelin tervehti kaksi korruptoituneiden hallintojen Kvitova.

maailman numero viisi kuitenkin seuraavat hetket masteroitu kanssa uhmakkuus ja rohkeutta. Vuonna tiukka keskustelu osuus paremmuudesta ja päättyi ura pakottamalla hänet rysty. Palvelusta oli ässä ja suora kohta – 6: 5.

Jännitys nousi. Fanit yleisö huutavat: Tule, Peter! Tule, Lucy!

Sitten hän lisäsi tsekit kehittänyt kaksi setboly, jälkimmäinen käyttämä tarkka kämmenlyönti “nurinpäin” – 7: 5.

Hetkeä myöhemmin välähti salama silkkaa innostusta laatikosta, jossa Safari-ryhmä seisoi.Tyttö Brno luo kaksi mA murskaus palaa takana brejkla tyttö Fulnek ja led 1: 0.

Hänen herruudesta yhtäkkiä rohkaistui yhdeksäs pelaaja rankingissa jatkaa vielä kaksi gammasäteilyä, jonka jälkeen pisteet siirtyi 3: 0.

sen totaalisen hyökkäävä Kvitova mutta pian pysähtyi jälleen painettuja ja kääntyi 4: 3 ja 40-15 jätettäessä Safarov.

hauskempaa oli yht’äkkiä kopissa, jossa valmentajat istuivat Kotyza kanssa Vydra ja Bal manageri T-paitoihin, joissa on kirjoitus Peto, tule.

Se olisi “kukkia” Kvapil voitto?Mutta ei, hyvien ystävien taistelu ei ole vielä päätynyt. “Shafi” kasvatettu sääntöjenmukaisuuden temmattiin 4: 4 ja 5: 5.

Mutta johtopäätös itselleen repesi Kvitova.

“Hän teki kriittisempi hetkiä, onnistui nostaa niiden peli , “Sanoi Tracy Austin, entinen tähti ja nyt tv-asiantuntija. “Peter auttoi historian loppua ja keskinäisen tulitikut”, lisäsi toinen kommentoi legenda Martina Navratilova.

Vuodesta Kvitova ottelupisteeseen pudottuaan suuri paino. Hän kääntyi Kotyz et al. Safarov omaksuneet verkolla ja vilkutti yleisölle.

“Lucy on todella mukava tyttö”, hän sanoi mikrofoniin vielä kentällä. “Olen iloinen, että meillä voi olla kaksi Tšekkiä täällä. Odotan innolla Fed Cup -finaalia.Mieluummin pitää häntä minun puolellani. ”

Voittanut laukausta Kvitova voitti 25:16, luontevasti virheitä ja 23:21.

Perjantaina Kvitova osuma Gabrini Muguruzaovou Espanjasta ja Safarova saksalaiseen Angelique Kerber.

ja molemmilla on mahdollisuus edetä välieriin!

Kvitova on parempi lähtöasema, mutta tietyissä olosuhteissa se voi olla playoff Safarova. Toisen keskiviikon ottelussa Muguruza pelasi Kerber 6: 4, 6: 4.Se varmasti päättää perjantaihin asti.

On kirpeä, että voiton Kvitova Muguruzaovou merkitsisi pää Safarov yhdessä välierissä voi olla. Safarova muutenkin on voittaa kaksi Kvitova voisi jatkaa vaikka menetetty, mutta ei teoriassa edetä, vaikka hän voittaa sujuvasti.

Hlavackova Hradecka kadota maailmasta numero

toinen ottelu Punaisen lopussa ryhmittäin keskiviikon ohjelmassa ollut pari Andrea Hlaváčková, Lucie Hradecká.Voitettuaan turnauksen parhaiten sijoittuneen Sveitsin ja Intian parin Martina Hingis, Sania Mirza 3: 6, 4: 6, voitti huipputason.

Muguruza (2-sp) – Kerber (6-saksa) 6: 4, 6: 4. ) Hlaváčková, Hradecká (7-Tsekki) 6: 3, 6: , Spears (6-US) 7: 6 (7: 5), 6: 2