Yhteinen loma. Kafe. Kino. Nyt tšekit menevät mestareihin toisiaan vastaan

Jos pöly pois muistoja ensimmäisissä kokouksissa, niin mieli Prostejov klubi. Hän voisi kirjoittaa vuonna 2004 tai 2005th

“Kun tulin, olen epämääräisesti muistuttaa, miten me koulutetaan yhdessä ensimmäistä kertaa savea,” Kvitova kalastusta muistiin. “David Kotyza (valmentaja Kvitova) valmentoi häntä tuolloin. Olin iloinen voidessani leikkiä Lukein tulokas ja poltettu tyttö. Se oli super kokemus minulle. ”

” Peter ensimmäinen saapui neljätoista tai viisitoista “, sanoo Safarova. “Klubin yläosassa oli viisi huonetta ja asuin siellä yksin pojan keskuudessa. Myöhemmin muut tytöt alkoivat kasvaa.On hauskaa muistella. ”

Edellyttäen nopeasti siirryt uusin osa niiden tarinan lentää myös hyvä hieman maailman Singaporeen, missä maanantaina molemmat menettivät ensimmäisen ottelun Masters.

kaksikymmentäviisi Kvitova voitti valtakunta 2: 6, 6: 7, kolme vuotta vanhempi Safarova hävisi Muguruzaovou 3: 6, 6: 7 Lähes samat tulokset suunnattiin keskiviikon keskinäiseen kumppaniin (8:00 CET). He kohtaavat yhdestoista. Kvitova voitti joka kerta. Entisen tulokkaaksi Prostejov on kaksinkertainen Grand Slam mestari ja voittaja turnaukset Champions 2011.

Viimeinen WTA Tour puristettu viidettä kertaa peräkkäin. Safarova on ensi-iltaisin kauden aikana. Ja kaksinkertaistui, hän pätevöitiin myös debyyttialueelle.Siksi he ovat melkein eksoottisella saarella.

“Tapasimme täällä vain yhteisiä toimia ja sitten maanantaina pukuhuoneessa ennen peliä”, sanoi Safarova. “Minulla on todella paljon, ei hallita edes lähteä ulos syömään.”

Se on mennyttä viettänyt enemmän aikaa yhdessä. “Tulimme lähelle Fed Cupia Bratislavassa (2007), jossa he ottivat minut korvaajaksi”, Kvitova sanoo. “Sitten me Prostejov ajoittain poissa kahville tai elokuviin.”

“Kerran menimme lomalle Piestany”, muistelee Safarova. “Olin edelleen Tomas (Berdych) ja hänellä oli pidempi kausi. Me ja Petra menimme kylpylään ja he tekivät naisen viikon. Se oli hieno. ”

Fed Cupiin kutsuttu joukkue kiertue yhdistettiin myöhemmin useita kertoja.Kaksi on suuri osuus kolmen valloitusten hopiamaljaa neljän viime vuoden aikana.

Katse kaukaisessa menneisyydessä Lucie Safarova ja Petra Kvitová muutama vuosi sitten.

“In Fed Cup tulee suurin yhteiset kokemukset “, Safarova sanoo. “Olemme onnistuneet toistamaan tämän uskomattoman menestyksen. Vedämme köyden, lopeta vastustajaksi. Viime vuonna voitto oli aivan uskomatonta ja se, että tulemme yhteen juhlimaan ja nauttinut siitä. ”

Nykyisessä kalupu WTA Tour itseensä paljon aikaa tutkittu. Kaikki keskittyvät ohjelmaansa ja tavoitteisiinsa.Se ei ole kovin erilainen, vaikka harvoin oleskelu Tšekin tasavallassa.

“Kun vahingossa kotona, haluamme olla perheeni – Olen Brno, Petra jälleen Prostejov tai Fulnek”, sanoi Safarova.

voi olla kilpailija ja kaveri?

joissakin todella rajuja ystävyys ei ole tilaa. Ei kuitenkaan ole helppoa lähettää heitä vastaan. Tunneside on tuskin irtoaa, vaikka kannalta krajankám kupit, pisteitä, rahaa, mainetta. Vain elävä.

“Yritän olla ajattelematta, joka seisoo toisella puolella net”, sanoi Safarova. “Kun menen oikeuteen, haluan voittaa ja taistella jokaisesta kohdasta.Mutta en Pietari heiluttaa nyrkkiä kasvot, se olisi tyhmää. ”

” En se on hauskaa “, hän jatkaa hänen perusteluja. “Uskon, että nämä tilanteet testaavat inhimillistä luonnetta. Se ei ole helppoa olla suurin taistelija, sitten lopettaa pelin, ravista sitä, laita se taakse tuloksen ja siirtyä eteenpäin uudelleen. Siksi ymmärrän, että jotkut huippupelien pelaajat eivät nauti kenestäkään. Ympäröi hänen tiiminsä eikä siinä ympäristössä emotionaalisesti mukana. ”

” Tavallaan, mutta niin ovat syntyneet ihmisen robotteja. Ehkä näillä tytöillä on yksityiselämä ja ovat onnellisia. En tiedä. Mutta otan sen niin, että vuoden ottelut ovat vähemmän kuin tilaisuus tulla ulos pihan ulkopuolella. Minulle on parempi siirtyä tämän kilpailun yli ja ylläpitää hyviä suhteita. ”

Niin mitä?

Liian paljon ystävällisiä, mutta ei vielä ole mainittu keskinäinen tasapaino Kvitova ja Safarova, ranařkami äskettäin kaadettu erityisen epämiellyttävä tauti.

“Olen nyt tilastoihin eivät näytä”, hän sanoi Kvitova oli vihainen maanantaina. “Tiedän kuinka Lucka oli väärässä muutama viikko sitten. Me molemmat tiedämme, että terveys on tärkeämpää kuin tennistä. ”

” No, niin iso kaverukset voi olla niin, että minä lähden kentällä “, sanoi Safarova. “En haluaisi enää.”

Hän toivoo sarjan rikkoutuvan kerran. Muutamia kertoja hän oli lähellä. Ehkä elokuun lopussa New Havenissa, jossa hän voitti ensimmäisen sarjan. Mutta sitten pochroumala vatsalihasten, jotka olivat erääntyneet aivan ensimmäisellä kierroksella US Open. Hän lähti lomalleen ja pian sen jälkeen, kun hänellä oli bakteeri-infektio.Että se imi paljon työvoimaa, kuten mononukleoosi alkaen Kvitova.

Safarova kukisti sen useita kertoja opetustiedostoiksi. Virallisella tasolla hän ei ole vielä onnistunut. “Molemmat meistä lähtevät ikään kuin se olisi viimeinen peli”, Kvitova sanoi. “Ja näemme, kuinka se käy. En tarvitse Luckyä tutkimaan. Ehkä David (valmentaja Kotyza) kehittämään tehokkaita taktiikkaa. ”

” Tiedämme toisiaan erinomaisesti “, sanoo Safarova. “Me hitaasti, joka sitten soittaa toinen.”

Kotyza, pettyneitä maanantain suorituskyky, hänen nykyinen Ward, yhtäkkiä en tiedä mitä keskiviikon peli vastaan ​​hänen entinen vastatakseen voi odottaa. Ennen viime vuoden Wimbledonin välierissä, mutta hän sanoi: “shakki terminologia kertoi voittaa nuo päällystetty valkoisella. Ensimmäinen alkaa työntää.Joten se on melkein aina Luckin kanssa. Kun joku vain heittää sen, toinen rangaisee häntä. ”

Hänen lausuntoaan ei todennäköisesti tullut totuudelle. Joka tapauksessa Singaporessa oleva pieni tyttö muuttuu jälleen sokyaniksi. Mutta vain hetkeksi. Ja muutamassa viikossa – Fed Cupin finaalissa – he palaavat jälleen maahansa uudelleen.