Anthony Joshua paistaa pöydän heiton, mutta myöntää, että tämä taistelee ei tennis

Don King ei ollut huoneessa torstaina, mutta hänen matkustavan sijaisensa antoivat parhaansa provosoida Anthony Joshuan vastaavaan vastaukseen, joka oli valaissut edellisen päivän lehdistötilaisuudessa, ja tuomitsi myöhemmin rangaistun Dereckin “pöytäjyrsin” Chisora ja Dillian “Sit-tight” Whyte.

Joshua, IBF: n raskaansarjan mestari, jätti huomiotta amerikkalaisen promoottorin palkattua apua ja hymyili rauhassa viimeisimmän haastajansa, yhtä kohtelias Texan Eric Molinan, välissä. joka on uskonut uransa innostavaan kuninkaaseen, joka saattaa vielä puhaltaa kaupunkiin sekoittamaan muutamia talvilajeja.Kerro Chisora ​​heittää pöydän Dillian Whyteissa raskaan nimikkeen spatiin Lue lisää

Kuningas arvostaisi sekaannusta, joka levisi torstai-iltana.Brittiläinen nyrkkeilijärjestö sakkoi Chisoralle 25 000 puntaa, £ 5 000 kustannuksella, ja antoi hänelle kahden vuoden keskeytetyn rangaistuksen, samalla kun Whyte säilytti nimensä, mutta ei puolustanut sitä täällä – vaikka kilpailu on edelleen virallisesti erottelija WBC: n maailman otsikko.Ainoastaan ​​nyrkkeilyssä.

Whyte, jonka Joshua taisteli kiihkeässä taistelussa vuosi sitten, ja Chisora ​​- joka piti pöydän ja heitti sen palkintokorokkeelle, promoottoreiden ja Sky-johtajien kärkeen Ison-Britannian mestari – on epätodennäköinen puolustaja lievästi mielikuvitellussa IBF-nimipidikkeessä. , kielsi tällaiset kohtaukset olivat täysin huonoja nyrkkeilyyn. ”Kun se tapahtuu, näyttää siltä, ​​että jotkut ihmiset haluavat nähdä”, hän sanoi, ainakin huomaten realismia hänen liiketoiminnastaan ​​ja joka tarttui nastaan ​​median pahoinpitelyyn balloon.

”Näet, että katsojien määrä, jotka virittävät katsomaan sitä. Kuuntele, tämä taistelee.Päivän lopussa tämä taistelee. Nyrkkeilyhistorian aikana sinulla on tällaisia ​​tapahtumia. Sitä ei tapahdu jokaisessa lehdistötilaisuudessa, mutta yksi 100: sta se voi tapahtua. Mutta se ei ole vain minä, se on hukkaan energiaa. Olen ollut siellä Dillianin kanssa, emmekä vain päässeet. Hävin paljon energiaa, ja sinä näin, että taistelutyypeissäni taistelin. Joten, kokemuksesta, se ei oikeastaan ​​istu minun kanssani. ”

Mutta entä urheilun kuva?

” Näen sen molemmilla tavoilla, mutta kysyn vain itseltäni : “Mitä haluan kuvata?” Jäin vain siihen, mitä teen. Mutta jokaisella on vähän kilpailua, se tekee hyvän taistelun. Tämä ei ole tennis, se on gladiaattoriurheilu. Se lentää tai taistelee, joten aiot saada sen. Näit tämän lehdistötilaisuudessa Tony Bellewin ja David Hayen kanssa.Kaverit vain hyökkäävät toisiaan vastaan. Joskus se tapahtuu.

”Jokaisella on pisteitä ja kun he saavat heidät, he menevät luonteeltaan. Chisoran kanssa Dillian vain osui viimeiseen kohtaan. Hän ei toiminut luonteeltaan, hän toimi luonteeltaan. ”

Koska Chisora, jolla on paljon edellistä kaukana nyrkkeilystä, aloitti kuuluisan kamppailulajin Hayen kanssa Münchenissä vuoden 2012 jälkeen. menettää rohkeasti ponnisteluaan Vitali Klitschkolle, on kyseenalaista, jos Joshua on oikein naulannut Lontoon persoonallisuuden. Molinan kanssa ei tule shenanigansia.Mestari ja kilpailija eivät voineet olla kohteliaampia tai kunnioittavampia ennen lauantaista taistelua Manchester-areenalla, vaikka Joshua jätti hänelle yhden sanallisen kaivamisen lähellä muodollisuuksien loppua, kun hän sanoi aikovansa tehdä hänestä “näyttävän noviisiltä”. / p>

Molina, sellainen taistelija, joka koristaa pikemminkin kuin urheilua – ja joka palaa työhönsä opettamaan lapsia, joilla on erityistarpeita, Texasin rajakaupungissa Weslacossa, voittaa tai menettää – hymyili, kun muistutettiin Joshua’s barbille , ja sanoi: ”En pelaa näitä taisteluja olemaan suurempia kuin mitä he ovat. Se on vain taistelu, mies. ”

Hän voi olla herrasmies, mutta viime vuonna WBC-mestarin Deontay Wilderin kanssa yhdeksän kierroksen lähtiessä oleva Molina ei ole hätäinen. Hän etsii voittoa tai ei mitään voittoa. “Aionko lähettää postin hänelle 12 kierrokselle? Ei.Mikä on ainoa mahdollisuus voittaa? Tuhoa hänet ulos. ”Facebook Twitter Pinterest Dereck Chisora ​​heittää pöydän Dillian Whyteissa ennen otsikkotaistelua Manchesterissä