Australia odottaa kiihkeää odotusta Pocockista ja vikaa iskee 10 ennen Englannin testiä

Jatkuvien epäilyjen takia David Pocockin kunnosta Australian valmistelut lauantaista kohtaamiseen Englantiin ovat edelleen häiriintyneet sen jälkeen, kun se ilmestyi sairaalavirheen leviäneen leirin läpi.Anglanti ei riski Tuilagiista Australiaa vastaan, mutta pudottaa Care ja Lozowskin Lue lisää

Israel Folau ja Bernard Foley ovat viimeisimmän viikon uhrit, jotka aiheuttivat alun perin italialaisjoukolle viime viikolla ja kärsineet noin kymmeneen ihmiseen, sekoituksiin pelaajia ja henkilöstöä. Molemmat pelaajat osallistuivat tiistaina harjoitteluun, mutta se ei tuskin ole ihanteellista, koska Australia odottaa lopettavan viiden suoran tappion Englantiin lauantaina. sivustakatsoja harjoittelussa niskavamman jälkeen, jonka hän sai 26-7 voittoon Italiasta.Hän jätti harjoittelun maanantaina – samoin kuin Folau ja Foley – ja vaikka osallistuivat tiistaina tapahtuvaan lämpenemiseen, hän seisoi sivussa istunnon yhteydenpidon aikana.

Wallabies kiisti myös ehdotukset harkitsevat Pocockin kuntopelejä sen jälkeen kun Eddie Jones tervehti uutisia sanomalla: ”Kun kuulin sen ajattelin: ‘Täällä menemme taas.’ ‘Eddie Jones epäilee Australian huolenpitoa David Pocockin loukkaantumisesta. Lue lisää

Koska Australialla on suunniteltu vapaapäivä keskiviikkona ja Michael Cheika asettaa joukkueensa nimeämään torstaina Englantiin, aika näyttää Pocockille loppumassa, mutta Wallabies-päävalmentaja haluaa antaa hänen erittäin vaikutusvaltaisen selkärangansa. jokainen mahdollisuus todistaa kelvollisuutensa.

Elokuussa Pocock kärsi samanlaisesta niskavammasta All Blacksia vastaan ​​ja vaikka hän ei pystynyt kohtaamaan Etelä-Afrikkaa kaksi viikkoa myöhemmin, vasta kapteenin juoksemiseen edellisenä päivänä. ottelu, jonka 30-vuotias oli suljettu pois, ottaa alun perin nimeltään alkavaksi.

Pocockin on myös tiedetty pelavan kivunesteestä huolimatta, ja on itsestään selvää, että Australian mahdollisuudet heidän 13. ja viimeisessä kokeiluvuoden kokeessa paranevat huomattavasti, jos hän on kentällä. .Jakauma: rekisteröidy ja saat viikoittaisen rugby union -sähköpostimme.

Pysyessään, jos hän ei tee sitä, on Pete Samu, joka aloittaisi Wallabies-ohjelman vain kolmannen kerran.Kysyttyään Jonesin kommentista hän vastasi: ”Hän luultavasti ajattelee, että se on mielemme pelaamista, mutta jos [Davidin] ei ole oikeassa, hän ei ole oikeassa. Annamme hänelle jokaisen mahdollisuuden olla oikeassa tällä viikolla. ”

Jos Samu esiintyy lauantaina, hänen edistymistään seurataan tarkasti St Ivesissä, Cornwallin kaupungissa, jossa Wallaby vietti kauden pelaamalla paikallinen rugbykerho, 18-vuotias.

“Melbournessa ollessani juniori jalkapalloiluni, valmentajani oli Englannista ja hän koukutti minut täällä olevan joukkueen kanssa”, Samu sanoi. ”Oli peli, jota pelasimme, ja se alkoi sataa lunta ja ajattelin, että se peruutetaan, joten en muuttunut. Sitten pojat tulivat minuun ja kysyivät mitä teen. Joten sanoin “oi, lunta on”. Ja he sanoivat “kyllä, lämmenemme viidessä minuutissa”.Olin kuin “oi, vittu”, joten muuttuin ja niin, niin se oli. “

Samu jopa satunnaisesti törmäsi entiselle joukkuetoverilleen tiistaiaamuna Teddington-hotellissa, jossa Australia oleskelee. Hän lisäsi: ”Hänellä ei ollut aavistustakaan siitä, että olin täällä, ja olin myös järkyttynyt nähdessään hänet.

” Luulen, että olen oppinut paljon kentältä. He eivät muista muutamaa olutta pelin jälkeen. Muutama käärmebitti! Valmentajamme, hän oli melko kovapääinen kaveri, hän oli vähän vanha koulu. Hänellä oli muutama hyvä tarina siitä, kun hän pelasi Cornwallissa, kaikista hänen punch-upistaan ​​ja kenttäpelisistä. ”