Chelsea Warr lopettaa UK Sportin ja innostaa Ison-Britannian olympiasuunnittelua

Ison-Britannian valmistelut Tokion olympialaisiin ovat lyöneet odottamattoman kohokohdan uutisen kanssa, että Chelsea Warr on luopunut Ison-Britannian urheilulajeista.

Warr, australialainen Warr, joka oli yksi arkkitehtejä Team GB: n takana. menestys Lontoon 2012 ja Rio 2016 -peleissä, on päättänyt aloittaa toimitusjohtajan tehtävän Queenslandin urheiluakatemiassa ja lähtee kahden viikon kuluessa.Hän vie puutarhaloman kuudeksi kuukaudeksi ennen uuden tehtävänsä aloittamista syksyllä. Kartongista valmistettavat ja pelien jälkeen kierrätettävät Tokyo 2020 -vuoteet Lue lisää

Ajoitus on hämmästyttänyt monia annetuissa korkean suorituskyvyn järjestelmissä. että vasta viime kuussa Warr ennusti rohkeasti, että hän oli ”hiljaa varma” siitä, että Britannia voi saavuttaa parhaan olympialaistensa Tokiossa, ja oli myös voimakkaasti mukana Pariisin vuoden 2024 ennakoinnin suunnittelussa.

Warr, joka liittyi UK Sportiin vuonna 2005 , teki nimensä organisaatiossa johtamalla Talent ID -ohjelmaa, joka johti Helen Gloverin, Tom Daleyn ja Lizzy Yarnoldin löytöihin.Jotkut sisäpiiriläiset suhtautuivat kuitenkin yhä kriittisemmin siihen, mitä sanottiin olevan hänen “myopinen” lähestymistapansa mitalien voittamiseen ennen kaikkea muuta.

Jotkut ajattelevat myös, että hänen näkemyksensä eivät ole täysin yhteensopivia Yhdistyneen kuningaskunnan uuden Sport-päällikön kanssa. toimitusjohtaja Sally Munday, jonka nähdään yrittävän edistää kokonaisvaltaisempaa lähestymistapaa.

Yksi hyvässä asemassa oleva tarkkailija sanoi, että Warr oli tehnyt ”verisen hyvää työtä”, mutta ennustaa hänen poistumisensa myös virittävän järjestelmää.Toinen sanoi, että sillä olisi minimaalinen vaikutus Team GB: n olympialaisten tuloksiin, ja lisäsi: “En voi kuvitella, että monet urheilulajit räjäyttävät aivonsa ajatellen, mitä aiomme tehdä nyt?”

Michael Bourne, Englannin ja Walesin krikettihallituksen tiede- ja lääketieteen päällikkö sekä UK: n urheilukeskuksen sijainen suorituskyvystä vastaavissa tehtävissä siirtyvät väliaikaisesti Warrin tehtäviin välittömästi.