Copa Libertadores -finaali, toinen osa, jossa mitään ei tapahdu… kahdesti

Se oli päällä. Sitten se viivästyi. Sitten se viivästyi edelleen. Sitten sitä lykättiin. Sitten se ajoitettiin uudelleen. Sitten sitä lykättiin uudelleen. Tiistaina se ajetaan uudelleen. Ellei sitä peruuteta.Aivan samalla tavalla kuin kriitikko kuvasi Samuel Beckettin Odottaessaan Godotia näytelmäksi näytelmänä, jossa ei tapahdu mitään…kahdesti, viikonloppuinen Superclásico kaikkien Superclásicojen lopettamiseksi voisi mennä jalkapallotutkimuksiin Copa Libertadoresin viimeisenä toisena osuutena, jossa ei mitään on toistaiseksi tapahtunut kahdesti ja voi jatkua toistuvasti lähitulevaisuudessa. Argentiinan jalkapallolla oli mahdollisuus todistaa muuttuneensa – ja puhalsi sen. Lue lisää

Boca Juniorsin ja River Platen väliset pisteet 2-2 (ilman vierasmaaleja koskevaa sääntöä, mutta hyvin yksi vierasfaneille) ensimmäisen osuuden jälkeen tie oli terän reunalla lauantain toiselle osuudelle Riverin Monumental-stadionilla.Valitettavasti, eikä kenenkään suureksi yllätykseksi, hyökkäys Bocan linja-autoon, kun se matkusti stadionille, sai monet pelaajat pahoinvoiviksi ja kykenemättömiksi hengittämään kyynelkaasujen vaikutusten vuoksi, kun taas kolmen muun täytyi käydä sairaalassa saadakseen hoitoa aiheuttamiin leikkauksiin lentämällä sileän ikkunan sirpaleita. Lopulta siirrettiin seuraavalle päivälle sen jälkeen, kun selittämättömän faffin loppu ei ollut, finaali lykättiin jälleen kolme tuntia ennen lähtöä yleisten ja tarkempien tonttujen turvallisuusongelmien vuoksi.

“Tämä ei ole jalkapalloa . Se ei ole sitä, mitä kukaan meistä haluaa ”, valitti Conmebolin presidentti Alejandro Domínguez. “Tämä ei ole Argentiina, jota rakastamme, tiedämme, se ei ole enemmistö. Tämä ei ole argentiinalainen yhteiskunta, nämä ovat väärinkäytöksiä.Meidän on käytettävä tätä aikaa antaa hyvä merkki maailmalle, että voimme tehdä asiat hyvin “, hän lisäsi kääntämällä läheisen tallin oven kiinni kauan sen jälkeen, kun edellinen asukas oli laukannut horisontin yli.

Seuraavaksi kukaan arvaa, mutta Etelä-Amerikka tarvitsee mestarin edustamaan sitä klubien maailmancupissa, joka alkaa 12. joulukuuta. Joutokäynnin mukaan toinen osa voidaan pelata suljettujen ovien takana tai toisessa maassa, ja Italian Genovan kaupunki pääsee nopeasti lohkosta heittämään Gaucho-hatunsa renkaaseen.Vaihtoehtoisesti ottelu saatetaan vain hylätä, kun taas Boca-hyökkääjä Carlos Tevez on huomauttanut, että kun hänen klubinsa fanit käyttäytyivät väärin vastaavissa, mutta vähemmän korkean profiilin olosuhteissa vuonna 2015, joukkue turhautui turhaan kilpailusta.

Mitä tapahtuu, lopputulos on melkein varma, että se on erittäin antiklimaattinen viikonlopun farsisten tapahtumien jälkeen, jolloin Argentiinan jalkapallo ei ampunut niin paljon jalkaan globaalilla näyttämöllä, kuin toistuvasti räjähti molemmissa jaloissa kuuden parin kanssa – ampujia. Tutkimus käynnistetään nyt selvittääkseen, miksi kaikkien osapuolten tajujen ulkopuolella oli varmistaa, että tämä finaali kaikkien finaalien päättämiseksi voisi todella alkaa. LIVE SUURELLA WEB-SIVULLA

“Elämä on 10% mitä tapahtuu meille 90% siitä, miten kohtaamme sen.Toivon, että tarinani voi innostaa muita ihmisiä vaikeina aikoina elämässään ”- Gianluca Vialli paljastaa, että hänellä on” hyvin menossa ”ja hänellä on remissio syövästä kahdeksan kuukauden kemoterapian ja kuuden viikon sädehoidon jälkeen. “Se on ollut vuosi ja olen palannut vahvaan fysiikkaan. Mutta minulla ei ole vieläkään varmuutta siitä, miten tämä ottelu loppuu ”, hän lisäsi. Facebook Twitter Pinterest Onnea Gianluca! Valokuva: Clive Brunskill / Getty ImagesSUOSITELTU KUUNTELU

Football Weekly tulee olemaan tämän yleisen läheisyyden alueella. TUEN HENKILÖSTÖÄ

Tuotta Guardianin huomaavaista ja syvällistä journalismia [tavaraa, jota ei tavallisesti löydy tämä sähköposti on tietysti – Fiver Ed] on kallista, mutta meitä ei tueta. Jos arvostat journalismiamme, ole hyvä ja tuki meitä.Vastineeksi voimme toivottavasti varustaa sinut sellaisella tiedolla, joka saa sinut kuulostamaan vähän vähemmän tietämättömältä noiden kuumien reaktiivisten gegenpress-chattien aikana.Ja jos luulet, että tekemisemme on nautinnollista [uudelleen jne. Ja niin edelleen – Fiver Ed], auta meitä palaamaan tänne ja antamaan sinulle enemmän samaa. FIVER LETTERS (NOBLE FRANCIS EDITION)

“Niin kauheita kuin kohtaukset olivat lauantai- ja sunnuntai-iltana (yritin epätoivoisesti löytää jotain tekemistä, koska River vs Boca -peliä lykättiin kaksi kertaa, toisin sanoen), se ei ole vieläkään niin farssi kuin Argentiinan jalkapalloliitto, joka järjestää 75 ihmisen vaalit kahdelle ehdokkaalle ja päätyen kullekin 38 äänellä “- Noble Francis.

” On hienoa nähdä Irlannin tasavallan palkkaavan Mick McCarthyn, vaikka on sääli, että he eivät palanneet ajassa taaksepäin ja nimittää Jack Charlton uudelleen, koska se olisi ollut loistava tilaisuus tuoda nämä takaisin. ”- Noble Francis (utelias, että kyseinen yritys on nimeltään Noble Ceramics – Fiver Ed.)

“ Tuomareiden keskustelu [Fivers passim] – 70-luvulla, kun pelaa Old Boysin jalkapalloa Arthurian liigassa, heidän keskikentänsä neljännen tai viidennen kerran rikkoi keskushyökkääjä, kun selvä tavoite.Vetoimme erotuomariin lähettämään hänet pois. Hän puhalsi viheltään, soitti kapteenillemme selittämään ja sanoi: “Olen paras mies hänen ensi viikolla järjestettävissä häissään. Kuinka voin lähettää hänet pois?” – Patrick Fuller.

Lähetä kirjeesi the.boss@theguardian.com. Ja voit tweetata The Fiveria hyvin lyhyeksi ajaksi, koska kyseinen tili suljetaan. Pystyt aina ottamaan yhteyttä twiittimällä @guardian_sport.Päivän kirjeen voittaja on… Patrick Fuller (ilmeisesti). PURUKSET JA ROPUT

Andrés Iniesta on syyttänyt José Mourinhoa ​​siitä, että hän on jotenkin löytänyt keinon pistää annoksen iloista taikaa Espanjan leirille . “Mourinhon aiheuttama Barça-Madrid-jännite aiheutti paljon vahinkoa maajoukkueelle”, selvitti Iniesta.

Outo tiedeosasto: Luis Suárezin odotetaan palaavan kahden viikon kuluttua siitä, kun hänellä on tehty kantasoluhoito oikean polven

Unai Emery sai Eddie Howen Bournemouthin kuulostamaan Big Samin Boltonilta, noin 2006-07, ehdottamalla, että hän pudotti Mesut Özilin Arsenalin 2-1-voitosta kirsikoista, koska se oli “erittäin vaativa ottelu fyysisyyden ja voimakkuuden kanssa. ” Facebook Twitter Pinterest Ruff ja tuff.Valokuva: Graham Hunt / ProSports / Rex / Shutterstock

Ja kuten The Fiver, Eden Hazardilla ei ole aavistustakaan, mitä hän tekee seuraavaksi. “En näe itseni lähtevän tammikuussa. En tekisi sitä klubille, faneille ”, hän puhui. “Jos en jatka, se [siirto] on mahdollista. Ensi kesänä se on mahdollisuus, mutta on myös mahdollista, että vietän loppuelämäni Chelseassa. ”HALUATKO Vielä?

OK, hän saattaa pelata liian monta tietokonepeliä ja saada kyseenalaisia ​​vatsakipuja, mutta Ousmane Dembélén on taito lyödä tärkeitä tavoitteita, kannustaa Sid Lowe.

Genoa ja Sampdoria antoivat haavoittuneelle kaupungille lyhyen pakoikkunan Derby della Lanternassa, kirjoittaa Paolo Bandini.

Rachel Brown-Finnis tarkistaa naisten superliigan viimeisimmän kierroksen. Facebook Twitter Pinterest Komposiitti?Komposiitti. Yhdistelmä: Getty Images

Ed Aarons kannustaa klubeja lähtemään kauppaa etsimällä korostamalla Valioliigan pelaajia, joiden sopimukset ovat voimassa ensi kesänä. Jatka Rafaa, juutu kiinni.

Dodi Lukebakio lähetti Fortuna Düsseldorfin “puhtaaseen ekstaasiin” hauras Bayernia vastaan, huutaa Andy Brassell 90-luvun pianosilmukan taustalla.

Se on puskurin SWM: t? Tässä on 10 keskustelupistettäsi viikonlopun Premier League -tapahtumasta ja tässä on joitain ihania kuvia The Dozenissä, mukaan lukien Trent Alexander-Arnold, joka näyttää kuin mustekala.

Voi, ja jos se on sinun juttusi…voit seurata isoa verkkosivustoa sivustolla Big Social FaceSpace. Ja myös INSTACHAT! ’AAIIIEEEEUUUUUOOOOAAAAAYYYYYIIIEEEEEE