Joe Hart tekee kalliita virheitä Atalanta-taajuuskorjaimelle Torinon debyytillä

Joe Hart teki virheen Torinon debyyttinsä Atalanta-lahjaksi tasaustekijänä 2-1 kotivoitonsa aikana sunnuntaina.Hart ei onnistunut selvittämään toisen puoliskon kulmaa, lävistäen pallon Andrea Masiellolle, joka pyyhkäisi kotiin läheiseltä alueelta.Den Haagin kannattajat heittivät söpöjä leluja Feyenoordin faneilla ottelun aikana Lue lisää

Atalanta varmisti kolme pistettä Franckin jälkeen Kessie lähetti Hartille väärän reitin kahdeksan minuutin päästä ajasta huolimatta vedonlyönti bonuksia maalintekijän parhaista yrityksistä häiritä keskikenttäpelaaja kävellen tavoitteensa takana.BT Sport Football (@btsportfootball) Se on #SerieA-debyytti unohtaa Joe Hartin väärin arvostetuksi punch lahjoja @Atalanta_BC tavoite! #AtalantaTorino https://t.co/kDgHwLq5pTS 11. syyskuuta 2016

29-vuotias liittyi Torinoon Manchester Cityn kausiluonteisen lainan jälkeen, kun hän oli kertonut, että hän ei olisi ensiluokkainen maalivahti Pep Guardiolan alla, kun kaupungin johtaja allekirjoitti Barcelonan Claudio Bravon klubin No1: ksi.

Hart oli ollut 10 vuotta Cityssä ja voitti Premier League 2012 ja 2014. ”Torinon tarjous tuli oikeaan aikaan minulle oikein, ja olen erittäin innostunut kokeilemaan itseäni tärkeässä ja kauniissa liigassa, kuten Serie A: ssa, ”sanoi Hart, kun hän saapui Italiaan viime kuukauden lopussa.

Kun Guardiola teki selväksi, että hän haluaa pelata pallopelaajaa, Willy Caballero oli mieluummin Hartille avajaisissa kolmessa Premier League-ottelussa.Bravo debytoi Manchesterin derbyssä lauantaina, ja sitä seurattiin myös sen jälkeen, kun hän teki virheen Unitedin tavoitteen saavuttamisessa Cityn 2-1-voitossa Old Traffordissa.

Romanin Francesco Totti osoitti, että hänellä on vielä mitä ottaa kääntää ottelun 40-vuotispäivänsä äärellä.

Vaikka Totti on harvoin käynnissä näinä päivinä, Totti on voittanut viisi vedonlyönti bonus maalia ja perustanut kolme viimeistä peliäan. Sen jälkeen, kun ranskalainen legenda vei rauhallisesti 93-minuuttisen rangaistuksen Emiliano Vivianon kanssa, hän otti paitansa pois ja juoksi juhlimaan Curva Sudin alla, jossa klubin ultra-istuin. Facebook Twitter Pinterest Francesco Totti juhlii 93-minuuttisen rangaistuksensa jälkeen romanien voittoa.Valokuva: Luciano Rossi / AS Roma Getty Imagesin kautta

”Yritän tehdä osuuteni ja osallistua, aivan kuten olen tehnyt 25 vuotta täällä”, Totti sanoi: Ollakseni rehellinen, pelkäsin hieman puuttuvan. Mutta en voinut ohittaa Curvaa. ”

” Jos olen tässä muodossa, miksi lopettaa? ”Totti sanoi kysyessään, onko tämä hänen viimeinen kausi.

Roma siirtyi tasolle Napolin kanssa, kaksi pistettä liigan johtajien Juventuksen takana. Loput ottelusta pelataan myöhemmin.

San Sirossa Udinese’s Stipe Perica teki voiton voittaa Milanon voiton, joka on ottanut vain kolme pistettä kolmesta pelistä.Se oli Milanon toinen peräkkäinen tappio uudessa valmentaja Vincenzo Montellassa.

Milanon valtakunta Simone Verdi pisteytti Bolognaa voittamalla Cagliari 2-1, kun taas Alessandro Gamberini ja Stefan de Vrij vaihtoivat toisen puoliskon tavoitteita 1-1 vetää Veronan ja Lazion välillä.