Johnny Sextonin iloa arvioidaan olevan maailmanlaajuisesti

Ei kunnioitusta Uuden-Seelannin Beauden Barrettille ja Rieko Ioanelle tai Springboks-duo Faf de Klerkille ja Malcom Marxille, mutta Sexton on vetänyt niin pitkälle kentän eteen, että hän on nyt käytännössä omassa liigassa. Koska Irlannin voitto Uudesta-Seelannista viime lauantaina oli joukkueen ylin ponnistelu, perhopuoli on jo pitkään ollut Joe Schmidtin kenttäleitnantti ja on edelleen ehdottoman keskeinen hänen maansa jatkuvassa nousussa.

Klo 33 hän näyttää olevan allerginen laakerin lepäämiselle. Pelkästään tänä vuonna hän on ohjannut Irlantia Six Nations -tapahtumaan, jakanut maansa ensimmäiseen sarjavoittoon Australiassa 39 vuoden ajan, lyönyt All Blacksia, päättänyt voittajajoukkueessa kaikissa aloittamissaan yhdeksässä testissä ja auttanut hyvästä mittapuusta Leinster voitti Guinness Pro14- ja European Champions Cup-tittelit.Kaikki tämä on ollut keskeisessä roolissa britteissä & amp; Irlannin lionien piirtämä sarja Uudessa-Seelannissa viime vuonna ja jokaisen vastustajan kohdistaessa hänet joka kerta, kun hän pelaa. Nyt kolmen lapsen isä – nuorin, Sophie, syntyi elokuussa – kiireinen pitäminen sopii hänelle selvästi.Johnny Sextonin upeat pudotusmahdollisuuksien sieppaukset voittavat Irlannin yli Ranskan. Lue lisää

Aina hänestä on tullut kaikkien aikojen parhaimmista noista 10: stä, älä unohda Irlantia. Sextonin ilo on, että hän osaa tehdä kaiken: ajatella, ohittaa, ajaa, potkaista, laittaa ruumiinsa linjalle ja kukoistaa voimakkaimman paineen alaisena.Ajattele esimerkiksi sitä suurta pudotusmaalia, jonka hän laskeutui Ranskaa vastaan ​​asettaakseen Irlannin raiteilleen heidän iso slämpinsä; riippumatta kysymyksestä, Johnny pyrkii antamaan vastauksen.

Barrettin vastakkaisella lauantaina kontrasti oli opettavainen. Kaikkien mustavaltojen nro 10 on tuhoisa hajotetussa kentässä, mutta pelkän yli-kuolleen kehon kilpailukyvyn kannalta vain Englannin Owen Farrell nykyaikaisten kärpäspuoliskojen joukossa on lähellä Sextonia.Jälkimmäinen on jopa saavuttanut pisteen, jossa hän alkaa käyttää tavaramerkkiensä vahvuuksia houkutuksina, säätämällä tuttua kiertoliikettä täällä ja siellä pitämään opposition puolustus arvaamalla uudelleen.

Potkut, joita Sexton jatkaa työskentelevät intensiivisesti Jonny Wilkinsonin entisen potkaisevan gurun Dave Alredin kanssa, lentävät myös suoremmin kuin koskaan. Vaihtokytkentä, jonka avulla Bundee Aki saattoi Jacob Stockdaleen viimeisen lauantain ratkaisevan tärkeän kokeilun päälle, oli toinen täydellisen suorituksen esimerkki.

Jopa Wilkinsonilla ei ollut niin terävää taktista vaikutusta; Jos Irlanti voittaa ensi vuoden maailmancupin ja nousee maailman ensimmäiselle sijalle, ei ole palkintoja heidän kenttämuseon henkilöllisyyden arvaamisesta.

Sexton sijoittaisi myös entistä korkeampaan yhtiöön.Viime vuoden maailman pelaajapalkinto on ollut carve-up: Kaikki mustat ovat voittaneet sen viimeisen kuuden vuoden ajan radalla. Barrett toivoo liittyvänsä Dan Carteriin ja Richie McCawiin voittamalla sen kolme kertaa. Nykyinen kapteeni Kieran Read on voittanut sen kahdesti, ja Brodie Retallick voitti sen vuonna 2014. Keith Woodin jälkeen vuonna 2001 ainoat eurooppalaiset, jotka ovat voittaneet sen, ovat olleet Thierry Dusautoir ja Fabien Galthié, ranskalainen, Shane Williams Walesista ja Wilkinson Englannin vuosikertomuksessa. vuoden 2003 mirabilis.

Irlannissa on jo kauan ollut perustellusti sitä mieltä, että Brian O’Driscollin olisi pitänyt voittaa vuonna 2009. Kuinka ironista, että O’Driscoll oli paneelissa, joka laati tämän vuoden valintaluettelo. Joko niin, on korkea aika, että eurooppalainen mies purki tiensä klubiin, kuten varmasti tapahtuu naisten palkinnon yhteydessä.Neljä viidestä valittujen naisten joukosta on ranskalaisia, jotka ovat Irlannin tavoin voittaneet Kuuden Kansakunnan Grand Slamin tänä vuonna ja voittaneet ensimmäistä kertaa Uuden-Seelannin 30-27 Grenoblessa viime viikonloppuna.

Ranskan kapteeni Gaëlle Hermet on edelleen vain 22, mutta hänellä on upea ennätys, lisäksi että hän on voimakas ja vaikutusvaltainen selkärangaaja. Hänen joukkuetoverinsa Safi N’Diaye on nimitetty toiseksi vuodeksi, huolimatta siitä, että hän on tällä välin siirtynyt sijalle 8 toiselle riville. 38-vuotias Uuden-Seelannin huora Fiao’o Faamausili tuli eläkkeelle tänä vuonna johtamaan maailmanmestarit toukokuun Australian voittoon toissijaisissa voittoissa, mutta silmiinpistävien tulosten kannalta Ranska on selvästi ollut Vuoden joukkue.

Heillä on kuitenkin vielä tie kuljettavansa vastaamaan Sextonin ennätystä.Hänen viimeiset 14 aloitustaan ​​Irlannille ja lionit ovat antaneet 13 voittoa ja tasapelin. Jokainen johtava testipuoli on hävinnyt joukkueelle, jonka Sexton on toiminut numero 10 viimeisen 16 kuukauden aikana, mukaan lukien Uusi-Seelanti kahdesti. Yhdessä O’Driscollin ja Paul O’Connellin kanssa Irlannin jatkuvasti vaativa lentoliikennepiste sijoittuu nykyaikaisen juggernautin tärkeimpien kenttäkuljettajien rinnalle. Jos joku ansaitsee yön Monacon parrasvalossa, se on hän. Kaksinkertaiset standardit

Viime viikonloppu oli rugbylle yleensä positiivinen. Irlannin täydellinen yö, Wayne Barnesin hieno tuomari, Walesin näkyvä edistyminen, Japanin sähköiset ensimmäiset 40 minuuttia, Ranskan naisten edellä mainittu voitto Uudesta-Seelannista, Danny Ciprianin hieno kosketus Gloucesteriin Leicesteria vastaan… Joskus on tärkeää astua taaksepäin ja arvostaa urheilun hyvää pistettä.Etelä-Afrikan kapteeni Siya Kolisi on ollut toinen vaikuttava rugby-lähettiläs tänä vuonna, mutta se ei tarkoita, että häntä ei olisi pitänyt rangaista pudottamalla päänsä takaosaa Peter Horne -parille, koska pari makasi maassa Springboks-pelin aikana Murrayfield. Hänen vapauttaminen vetoamalla komission jäsenen varoitukseen on täysin ristiriidassa World Rugbyn toistuvan halun kanssa torjua päätä-päähän -kontakti. Ja toinen asia…

Muiden mielenkiintoisten tulosten joukossa oli Yhdysvaltojen voitto Romanian yli, joka nosti heidät sekä Italian että Georgian yläpuolelle numeroon 13 maailmassa. Se vaatii liikaa odottaa heidän voittavan Irlannin Dublinissa tällä viikonloppuna, mutta kotkat ovat selvästi nousussa.Yhdysvaltojen murtaminen on jo pitkään ollut rugby-ammattilaisten unelma ja jatkuvasti menestyvä maajoukkue antaisi sille paremmat mahdollisuudet tapahtua. Pool C seuraavan vuoden maailmancupissa – joka sisältää jo Englannin, Ranskan ja Argentiinan – kasvaa entistä kiehtovammin.