Sudet jalkapallofanit kiellettiin apinan eleiden tekemisen jälkeen

Jalkapallo-kannattaja, joka teki apina eleitä Chelsean hyökkääjän Tammy Abrahamin kohdalla ja kilpaili kilpailevia faneja vastaan, on kielletty osallistumasta otteluihin neljäksi vuodeksi.

Smith kertoi tuomarille, että hän oli tehnyt “palata takaisin” eleen, jota on saattanut tulkita väärin, istuessaan 70-vuotiaan äitinsä rinnalla Chelsean 5-2 voiton aikana viime vuoden 14. syyskuuta.

40-vuotias, joka kielsi molemmat syytökset häntä vastaan, myös ehdotti, että “pahan aivastuksen” lima on voinut erehtyä Chelsean faneille suunnattuun sylkyyn.

Dudleyn tuomarituomioistuin kuuli todisteita kahdelta muulta Molineux-kausilipun haltijalta, mukaan lukien sellainen, joka väitti Smithin eleen olevan kohdennettua.

Smithiä vastaan ​​aloitetun tapauksen torstaina syyttäjä Lynda Gudgeon kertoi, että hänet karkotettiin maasta tapahtuman jälkeen, joka oli kiinni CCTV: ssä kolmesta näkökulmasta.

Gudgeon kertoi tuomareille: ”Upseereita kutsuttiin ylempään Steve Bullin osastoon avustamaan vastaajan karkotusta.He seurasivat häntä istuimelta, jossa kolme todistajaa tunnisti hänet tässä vaiheessa. “Yksi todistajista, tuomioistuin kuuli, näki Smithin tekevän apina eleitä ja käynnistänyt sitten” hämmästyttävän määrän “pilaa. Osaston ylimmästä kerroksesta kohti alemman tason vierailevia kannattajia.

Beech Roadista, Kingswinfordista, Dudleyn lähellä sijaitsevaa Smithiä, poliisi haastatteli 1. marraskuuta Wolverhamptonin poliisiasemalla, jossa hän kertoi virkamiehille, että hänellä oli ” ei jatkuvaa vihamielisyyttä ”muiden Wolves-kannattajien kanssa.

Hän kertoi poliisille myös olevansa turhautunut tuloslinjaan ja seisonut ja vannonut pelin aikana, mutta oli vain“ nostanut kätensä ylöspäin ”järjestyksessä. motivoidakseen Wolves-pelaajia.

Kaksi todistajaa antoi todistuksia tuomareille näytön takana näytöltä, joka suojasi heitä tunnistautumiselta. Yhden sanomuksen mukaan hän ei uskonut olevan mahdollista, että Smith vain osoitti kentälle. p>

Mies kertoi tuomioistuimelle: ”Maalin saanut Chelsean pelaaja tapahtui t o ole musta ja hän juhlii meitä alla olevien Chelsean faneiden edessä.

“Kun hän teki niin, huomasin erään herrasmiesten seisovan ja käpristyneen nyrkillään kainaloissaan simpanssin kaltaisessa eleessä.Se näytti varmasti siltä, ​​kuin se olisi suunnattu kentällä oleville pelaajille ja maalintekijälle. Uskoin, että se oli rasistinen ele pelaajaa kohtaan. ”

Vastaamalla asianajajansa David Dorrancen kysymyksiin Smith kertoi tuomioistuimelle:” Kun neljäs maali saatiin, valkoinen paita numero yhdeksän juoksi yli puolella ja seisoi sähköisen mainostaulun päällä.

”CCTV näyttää siinä vaiheessa, kun seisoin.Provokaatioon reagoitiin, mutta se ei ollut apinan ele. “

Tuomioistuimelle kerrottiin, että Smithin äiti, myös kausilippujen haltija, oli tapahtuman aikana” syytön “, mutta ei enää osallistui otteluihin.

Tuomarit keskustelivat noin tunnin ajan ennen Smithin tuomitsemista uhkaavien tai väärinkäyttävien sanojen tai käyttäytymisen käytöstä, jotka saattavat aiheuttaa häirintää, hälytystä tai hätätilannetta, ja saman rikoksen rasistisen määrän lisääntymisestä.

Rangaistuksen tuomitsemispenkin puheenjohtaja Arthur Wheldon kertoi Smithille, että hänen olisi tehtävä neljä vuotta jalkapallon kieltämismääräys. Tuomarit kertoivat Smithille: ”Olemme kuulleet kahdelta kruunupyynnön todistajalta, joilla oli selkeä kuva sinusta.Kumpikin todistaja oli muistamattaan tarkkaavainen.

”Tuomioistuin on kohtuuttoman epäilemättä tyytyväinen siihen, että kohonneessa kiihtyneisyydessä vastaaja sylki voimaa ja laskeutui suden tukijoihin. Tuomioistuin on lisäksi tyytyväinen siihen, että olet tehnyt tahallisesti rotuun raskautuneen eleen vastauksena Tammy Abrahamin juhliin… siinä, mitä on kuvattu simpanssiliikeksi. ”

Jalkapallon kieltämismääräyksen lisäksi Smithille määrättiin sakko. 800 puntaa ja määräsi maksamaan 600 puntaa kustannuksia ja 50 punnan uhrin lisämaksun, yhteensä 1450 punnan lasku.