Valioliiga laskee linjassa Euroopan kanssa kun Yhdistynyt kuningaskunta pääsee ulos

Koska Fiver ei ole Valioliigan jäsen, se ei ole koskaan ollut tarpeeksi onnekas osallistua yhteen heidän osakkeenomistajiensa kokouksiin, mutta olemme usein kuvitelleet kokemuksen mahdollisuutta: lajiteltu hyvin ruokittuja, miehitettyjä herroja, jotka valaisevat toistensa kalliita Kuubalaiset sikarit, joissa on 50 puntaa muistiinpanoja ja jotka paahtavat toistensa äärimmäistä onnea hienoimmalla samppanjalla. Jos torstaiaamun hyvää ja suurta 20-jäsenisen klubin välinen tulos on kuitenkin jotain menevää, todellisuus on paljon proosaisempaa ja arkipäivää.

Pääministeri ei ole usein. Liigan jäsenet äänestävät mistä tahansa vinkusta, joka ei ole täysin heidän omien etujensa mukaista, mutta he ovat alttiita satunnaiselle rikokselle.Heidän vitsunsa sulkea kaksi viimeistä kesäsiirtoikkunaa ennen kauden alkua osoittautui vakavaksi vääriksi, koska se antoi eurooppalaisille kilpailijoilleen ylimääräiset kolme viikkoa häpeämättömästi oikeuteen, asettumattomiksi ja ryöstää pelaajiaan, jättäen joukkueet täynnä reikiä, joita he eivät voineet ‘ t täyttää.He ovat nyt äänestäneet korjatakseen, ja päättävät jälleen asettua yhdenmukaiseksi muun Euroopan kanssa (koska heidän Unibet edustamansa maa putoaa pois) ja siirtää tämän vuoden päätöspäivämäärä takaisin 1. syyskuuta.Premier League -klubit ajavat siirtoikkunan sulkemisen takaisin syyskuuhun Lue lisää

“Yksi syy on siihen, että maahanmuuttojärjestelmä muuttuu, ja voi olla, että se on viimeinen ikkuna, jossa liikkumisvapaus on mahdollista”, cheered Premier League -päällikkö puku Richard Masters . “Klubit voivat haluta hyödyntää pidempää ikkunaa varmistaakseen, että ne ovat hyödyntäneet kaikkia.” Mahdollisiin muutoksiin maahanmuuttojärjestelmässä on tietenkin syynä Yhdistyneen kuningaskunnan poistuminen Euroopan unionista, joka, vaikka se onkin tehty sanan tory-merkityksessä, pysyy niin toivottomasti ilmassa, että kukaan ei vielä tiedä, miten se vaikuttaa jalkapallo siirrot.Vaikka monet valituimmista ja isänmaallisemmista Union Jack -vahtimiehistä lajiteltujen seurojen faneja voivat olla iloisia siitä, että Boris Johnson ja hänen joukkonsa ovat onnistuneet “ottamaan takaisin hallintaansa”, jää nähtäväksi, kuinka innoissaan he ovat, kun he löytävät heidän joukkueensa on tylsistynyt yrittäessään allekirjoittaa jokin keskikenttäkaavio Portugalista tai Saksasta, koska heidän ansioluettelossaan ei ole merkitty tarvittavia ruutuja, joita he tarvitsevat työluvan turvaamiseksi.

Ja samalla Chelsean fani, joka portti murtui Irlannin live-uutisraportti, jolla tukahdutetaan ja tukahdutetaan tuki sekä jalkapallojoukkueelleen että Yhdistyneen kuningaskunnan vetäytymiselle parlamentin aukiosta viime perjantaina, voisi väittää, että nämä rajoitukset koskisivat vain pelaajia, jotka eivät ole kovin hyviä, he ovat väärässä.Jos hän olisi vaatinut yhtä, N’Golo Kanté on vain yksi monista sadasta eurooppalaisesta pelaajasta, jotka ovat Englannin jalkapallon kahdessa parhaassa tasossa, joilla ei olisi ollut tarpeeksi kansainvälisiä lippuja voidakseen saada työluvan ennen muuttoaan Englantiin. Yksi ajattelee ajatella, kuinka Chelsea olisi pärjännyt viime vuosina ilman häntä. PÄIVÄN KUVA

”Olemme havainneet epätarkkuuksia Sky Sports Newsin Alfredo Morelosin haastattelun käännöksessä. Pahoittelemme molemmat jalkapalloseurat ja Alfredo Morelos näiden virheiden aiheuttamista ongelmista. Sen jälkeen kun Sky on ryhtynyt lukuisiin toimenpiteisiin haastattelun tarkistamiseksi perusteellisesti, voimme olla selviä, että Morelos ei missään Unibet vaiheessa väittänyt, että [kuningattaren] kelttiläiset kannattajat olisivat haastattelussa kohdistaneet rotuun kohdistuvaa väärinkäyttöä hänelle. Pahoittelemme [kuningattaren] kelttiläisiä kannattajia tästä vakavasta virheestä.Tarkistamme käännettyjen haastattelujen menettelyjä varmistaaksemme, ettei niitä tapahdu tulevaisuudessa. Alla on Sky Sportsissa julkaistun videon täydellinen kopio, jossa on ammattimaisesti varmennettu käännös ”- Sky-puvut tarjoavat anteeksipyynnön saappaalle, joka oli heidän haastattelussaan paavin Newc O’Rangers -tapahtumassa. Yksi kysymys: eikö niiden käännökset ole normaalisti “ammatillisen” standardin mukaisia? Joka tapauksessa kuningattaren kelttiläiset ovat vastanneet tekemällä valituksen Ofcomille ja julkaisemalla mainitun kirjeen kokonaisuudessaan. Facebook Twitter Pinterest Morelos aikana O’Rangersin 2-1 voitto Hibs vastaan ​​keskiviikkona.Valokuva: Andrew Milligan / PAFIVER KIRJUT.

”Jatkaen ottelua edeltävän musiikin säiettä (Fiver-kirjaimet passim), muistan käyväni alkuperäisen Wimbledonin kanssa soittamassa ryhmäni Stockport Countyssa ja kuuntelemassa DJ: tä keskustelemassa kuinka hän oli pitkään ja kovasti ajatellut soitettavaa musiikkia osoittaakseen empatiaa Chelsealle, joka oli kärsinyt tappion kyseisellä viikolla Big Cupissa. Ja sitten hän soitti Laughing Policeman ‘kuoroa’ – Brian Ross.

“Kerran meni kauden esikarsintaan Leamingtonin ja Leicesterin välille.Leamington-äänimies oli selkeästi aseistettu vain Paulo Nutini -levyllä, jonka hän toisti kokonaisuudessaan toistettaessa ennen peliä, puoliajalla ja jokaisen pelin tauon aikana, painamalla taukoa joka kerta, kun toistoa jatkettiin ”- Sam Russell.

“Katselin aikaisemmin Bradford Park Avenuetta tuona kaupungissa, ja paitsi että he tulivat Eddy Grantin Electric Avenuelle, he julkaisivat toisinaan soittolistoja, jotka olivat kiitettävän eklektisiä. Kuinka se istui litteissä korkissa ja bobble-hattuissa, minkä joukossa istuin, en koskaan tiennyt ”- Jon Millard.

“ Re: Peter Storchin Dumbarton-linkki (eiliset kirjeet). Tämä oli todella järkyttävää. Kun napsautin YouTube-linkkiä, minusta tuli tämän kappaleen 49. katsoja.Onko Fiver vakavasti saanut niin monta tilaajaa? ” – Marc Meldrum.

Lähetä kirjeesi osoitteeseen.boss@theguardian.com. Ja voit aina twiittiä Fiverin @guardian_sport-palvelun kautta. Päivän palkitsemattoman kirjeemme tänään voittaja on… Sam Russell.SUOSITTELEE KUULEMINEN

Viimeisin Football Weekly Extra-podcast on täällä.Ja liput ovat myös myynnissä seuraavalle live-esitykselle Lontoossa. Jalkapallo WeeklyTrouble Barcelonassa, FA Cup -toistot ja muut.

Valitettavasti selaimesi ei tue ääntä – mutta voit ladata täältä ja kuunnella https: // audio.guim.co.uk/2020/02/06-55221-gnl.fw.20200206.jf.helicopter.mp3 00: 00: 0001: 00: 43NEWS, BITS and ROBS

Arsenalin hyökkääjä Vivianne Miedema uskoo, että miesten eliittipelaaja saattaa tulla ulos jalkapallosta homoseksuaalisuuden hyväksymiseen. “Miksi se muuttaa pelaajaa, jos hän on homo tai ei?” hän sanoi.

17-vuotias Bournemouth-fani on kielletty otteluista kolmeksi vuodeksi sen jälkeen kun hän oli syyllistynyt rasistisen väärinkäytön laulamiseen Tottenhamia vastaan ​​viime marraskuussa pidetyssä ottelussa.

Veronan suunnitelma varustaa heidän päämiehensä pienillä kameroilla peleissä rasismin torjumiseksi.

Valioliigan voittaja Darron Gibson “odottaa innolla haastetta” kääntyä Salford Cityen alle lyhytaikaisen sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. “Pidän johtajan ideoista ja tavaroista”, hän roahti.

Ja Bolton Wanderers on nimittänyt loistavasti nimeltään Tobias Phoenixin uudeksi jalkapallo-operaation päällikökseen. “Phoenix on tunnettu siitä, että se työskentelee ahkerasti polkujen löytämisessä ja pelaajien ohjaamisessa keskittyen parantamiseen ja menestysalustojen luomiseen”, kopioi seuran lausunnon.SITÄ HALUA enemmän?

“Luulen, että olen voinut käydä läpi koko ura ei ole maininnut mitä olen käynyt läpi.Mutta mitä hyötyä on käydä läpi asioita, jos en usko, että voin hyötyä siitä jollekin? ” West Hamin Gilly Flaherty avaa Suzanne Wrackille. Facebook Twitter Pinterest Gilly, siellä. Valokuva: Jill Mead / The Guardian

Barcelona on vihdoin tehnyt Lionel Messiin pikaiskuvan. Sid Lowe kertoo kaikille.

Vaikka Brighton on huonompi pisteissä Graham Potterin kanssa, he ovat tosiasiassa paremmassa asemassa, kuten Paul Doyle selittää.

Estäkö lakko David Beckhamin Inter Miamin alkamisen alkamasta? heidän kausi ajoissa? Jakub Frankowivz vilkaisee.

Voi, ja jos se on sinun juttusi…voit seurata Big verkkosivustoa Big Social FaceSpace -sivustolla. Ja asenna, liian! Hauskanpitoon ja peleihin etelä-amerikan syvyydessä!