Woodsin loputtomuus ei pääty. Pudotettu tähti kävelee lattialle

British Openissa alkoi yhteensä 156 pelaajaa, 147. sijalla. Ymmärrettävästi joten hän jäi leikkaus: ei Toinen suuri peräkkäin, jota ei ole koskaan ennen kokenut.

“en voi. En voinut poimia mitään sen parempaa hetkistä, en voinut saada positiivista aalto, “kertoi pettynyt Woods viime aikoihin asti ilmiö urheilussa.

Todisteita tästä olisi mini-tarinoita, jotka kuvattiin johtaja Kansainvälisen olympiakomitean Thomas Bach. Golf on palannut loistavasti kesäpeleihin ensi vuonna, joten Bach tapasi myös Woodsin. “Kysyin hänestä Rion, haluaisin nähdä hänet siellä,” sanoo Bach. “Hän sanoi Teen kaiken, mutta en ole varma, jos se riittää.”

KeAndrewsista tuli edelleen hämmennystä. “Mitä olemme nähneet, on valitettavaa, että Tiger näyttää olevan oikein”, Bach lisäsi. “Jos hän ei ole oikeutettu olympialaisiin, se olisi sääli. Mutta hänelle. “Saksalainen urheilusturnaaja ei edes tiedä miten näyttää Woodsilta, 39, on yksi eliitin. “On surullista nähdä tämän sukupolven paras pelaaja. Kuka olet ja mitä teit Tiger Woods? “Zero kriittinen sanoja entinen pelaaja Paul Azinger, nyt kommentaattorina ESPN.

On vaikea, mutta ei julma. Golfari, joka teki uransa lähes 110.000.000dollari, että kahden viimeisen kauden viritetty huomioon 300000 (joka on tavallinen ihminen on vielä syytä, mutta Woods tulee ETAILED).Avioeron, jono seikkailuja, päättyy suhde hiihtäjä Lindsey Vonn…Kaikki saostettiin sitä.

“On hyvä muistaa ajat hänen valtakuntansa – Tiedän, että voi saada sen takaisin”, hän sanoo 27letý Jason Day, jäsen eliitin kymmenen: “Mutta kysymys on, kuinka paljon hän haluaa.”

olennaista! Silti Toimittajat kuvattu British Open käytökseltään: Ei tunnu, että hän olisi kiinnostunut kriisi. Tulipalo, jonka hän kerran ampui, on poissa. Nauraan nauraen kuin jos jotain sisäistä vitsejä. “Olen vielä nuori, Rakastan yhä golf apořád Haluan valmistautua suurimmissa tapahtumissa”, hän sanoi, kun Woods, mutta kun viimeinen Major on selvää, että suuri nimi ja upea menneisyys ei yksinään riitä yhtään mitään.

St. Andrews palaa British Openiin vuonna 2020 tai 2021.Silti Tiger Woodsilla alussa? “Minulla on hiukan vähemmän hiuksia. Ja toivon, että golf on hieman parempaa, Woods löi. Se on paljon enemmän kuin huumoria ja tarpeeksi katkera, hän on poissa.