Zlatan Ibrahimovicin upea MLS-debyytti alkaa näyttää poikkeukselta

Tällä viikolla toinen Ibrahimovicin leike meni virus. Myös fanit katsoivat koko planeetan, mutta tällä kertaa se osoitti hänelle, että hän löi Michael Petrasso Montrealin vaikutuksesta, jotta hän pääsi pyörittämään hänen varpaitaan. Huolimatta siitä, että hän joutui maahan itse yrittäessään voittaa erotuomarin myötätuntoa, ruotsalaiselle esitettiin suora punainen kortti videon tarkistuksen jälkeen. Se oli tilannekuva siitä, miten asiat ovat muuttuneet Ibrahimovicille kahden kuukauden kuluessa debyytin jälkeen. Turhautuminen kuplittuu pinnalle.Major League Soccer (@MLS) Video-tarkastelun jälkeen Zlatan Ibrahimovic saa punaisen kortin väkivaltaisesta toiminnasta. #MTLvLA https://t.co/qF8UcCZYuyMay 21, 2018

Ibrahimovic on soittanut seitsemän peliä, koska hänen dramaattisen kaksinkertaistumisensa oli ensimmäinen Los Angeles -kierros, joka kertoi vain kerran.Galaxy on voittanut vain kaksi kertaa tuona aikana, ja yksi niistä voitoista, joita Ibrahimovic näki punaisena maanantaina. Ruotsalainen on korostanut niitä Galaxyn ongelmien ratkaisemisen jälkeen.

Sigi Schmid uudisti joukkueensa talven aikana, kun pudotuspelejä oli kadonnut ensimmäistä kertaa lähes kymmenen vuoden ajan. On kuitenkin käynyt selväksi, että uudelleenrakentaminen oli tapahtunut ilman suurta näkemystä, mitään todellista suunnitelmaa seurata. Kukaan Galaxisissa ei myöntänyt julkisesti yhtä paljon, mutta he varmasti uskoivat, että Ibrahimovicin lisääminen paperisi ainakin joidenkin halkeamien yli. Nyt halkeamat ovat kasvaneet vielä syvemmälle.Zlatan Ibrahimovicin absurdi-teatteri tulee MLS: ään jännittävässä debyytissä Lue lisää

Kun MLS: n telakan franchising, jossa on enemmän MLS-kuppeja pokaalikaapissa kuin mikään muu klubi, LA Galaxy on jäänyt viime vuosina. Joukkueilla, kuten Atlanta United ja Sporting KC, on identiteetti, pelityyli. He seisovat jotain. Termi ”filosofia” on jalkapallossa liikaa, mutta kussakin edellä mainituista seuroista noudatetaan kattavaa mallia. Ei ole mitään viitteitä siitä, että tämä olisi StubHub Centerissä. Etupuolelta taaksepäin, ylhäältä alas, LA Galaxy on klubi ilman suuntaa.

Se ei ole auttanut LAFC: n kilpailijoita, jotka ovat hämmästyttävän uuden keskustan stadioninsa kanssa, harvoin asettaneet jalkansa väärin.Laajennuskaudellaan Bob Bradley on koonnut joukkueen, joka on toistaiseksi ylittänyt kaikki odotukset, ja LAFC on tällä hetkellä läntisen konferenssin toisessa ylimmässä kerroksessa. Heidän tähtimiehellään Carlos Velalla on jo seitsemän tavoitetta kaudelle. Ibrahimovic on jätetty meksikolaisen herätykseen.

Tietenkin on vielä liian aikaista kirjoittaa Ibrahimovicin flopiksi. Hänellä on vielä aikaa todistaa olevansa Robbie Keane kuin Steven Gerrard Galaxy. Mutta mikään, mitä hän on toistaiseksi tarjonnut – sen hämmästyttävän debyytin ulkopuolella – on kumonnut epäilyt, jotka olivat syntyneet hänen allekirjoituksensa aikana. Monet huomauttivat, että Ibrahimovicin loukkaantumistieto haittaisi häntä ja että se on osoittautunut. Jotkut kyseenalaistivat, sopisiko hän tähän Galaxy-puoleen.Toistaiseksi ruotsalainen näyttää olevan jotakin väärin, ja jotkut fanit ovat innoissaan nähdessään Ola Kamaran juoksevan joukkueessa yksinäisenä hyökkääjänä Ibrahimovicin poissaolon takia (hän ​​menettää Cali Clasico San Josea vastaan ​​perjantai-iltana).

Monien odotusten jälkeen monet odottivat Ibrahimovicia pitämään yhden miehen näyttelyn menossa. Nämä odotukset ovat sen jälkeen osoittautuneet epärealistisiksi, mikä on osoitus LA Galaxy -ryhmässä vallitsevista keskeisistä murtumista. Yhden miehen näyttely on jonkin verran liikkeessä, kunhan Ibrahimovicin isku sai puheajan. Vaikka hän piirtää tyhjän tavoitteen edessä, ruotsalainen tuo altistuksen amerikkalaiselle pelille. Mutta voiko LA Galaxy allekirjoittaa hyökkääjän olevan jalkapalloilija tai markkinointiväline?Koska Ibrahimovic täyttää nykyään vain yhden näistä pikkuhousuista.

Ibrahimovicin debyytin jälkeen oli runsaasti polvivammaisia ​​reaktioita. Runsas käytti sitä kepinä voittamaan MLS: ää, väittäen, että hyökkääjä oli hyvin hämärässä vuoteensa saamatta voinut päättää pelistä yksin. Nyt tämä esitys näyttää pikemminkin poikkeuksena kuin säännönä.

Ibrahimovic on rakentanut koko uransa sarjan voittajan takana. Manchester Unitedissa hän pystyi kääntämään menestystä liigan cupissa ja Europa-liigassa suureksi, henkilökohtaiseksi voittoon joidenkin muiden kruunaajien saavutusten mukaisesti. ”Minä valloitin Englannin kolmen kuukauden aikana”, hän kehui, ja hänellä oli enemmän kuin ripaus.

Miten Ibrahimovic pyörii tätä, jos asiat jatkavat pahenemista LA Galaxisissa?Tämä on mies, joka on aikaisemmin vertaillut itseään Jeesukseen Kristukseen. Hän paljasti, että hän paljasti MLS-pelaajana maaliskuussa, ja hän sanoi olevansa Benjamin Button. ”Olen syntynyt vanha ja kuolen nuoria,” hän sanoi hymyillen. Mutta miten hän jatkaa toimintaa, jos tämä kova alku elämään MLS: ssä kestää enää? On vain niin monta kertaa, että voit lyödä vastustajaa pysymään SportsCenterissä.