Zmarin suosikki

Kauden kolmen parhaan kilpailun toinen aloitus, palkintokorokkeella toinen.

Toisin kuin muut avoimen pikaluistelun tähdet, Sáblíková erottui ja oli hopea Tomakomaissa.

Voitto pysyi kaukana Sáblíkoválle – Weidemann oli 2,82 sekuntia nopeampi. Hän jopa paransi jäljetään yli kolmella sekunnilla. Hän vei sen Miho Takagi kotiin.

Weidemann nauttii maailmancup-ensi-illasta.Siihen mennessä kaikki hollantilaiset kilpailijat ja Blondine olivat jo esiintyneet.

Hän aloitti kilpailun venäläisen Natalie Voroninin rinnalla ja hitaan startin jälkeen, liikkuessaan kuudenneksi, hän alkoi kiivetä tulostaululle. 61, hän nousi korokkeelle. Viimeisessä Sportingbet sarjassa hän siirtyi kolmannen italialaisen Francesca Lollobrigidan edelle. Se oli todella haastavaa ja rasittavaa. Olen todella iloinen siitä, kuinka se osoittautui.Oli selvää, että viime viikolla 4.05 ajaneet tytöt olivat yhtäkkiä kello 4.15 ”, sanoi Sáblíková kilpailun jälkeen.

Hope auttoi Sáblíkováa johtamaan maailmancupia pitkillä matkoilla johtaen viisi pistettä ennen Voroninia. Hän sijoittui Tomakomaille neljänneksi.

“Olen niin onnellinen kauden toistaiseksi, voin nähdä, että se on minussa, näemme miten menee. Pitkillä linjoilla se on toistaiseksi yli odotusteni. Olen erittäin onnellinen, koska kun olimme matkalla Japaniin, en odottanut sen menevän näin “, Sáblíková lisäsi.

Nikola Zdráhalová voitti 4: 17.03 B-divisioonassa ja tulee eliitin joukkoon toisessa maailmancupin osassa.Toinen tšekkiläinen Natalia Kerschbaummayr oli yli 18 sekuntia hitaampi ja päättyi kaksikymmentäyksi. Japanissa “, sanoi Zdráhalová, jolla olisi aikaa 7. sijalle” A “: ssa. Se riippuu siitä, kuka puhaltaa enemmän, kuka menee jäänkäsittelyn jälkeen…Pääsin eliittiryhmään, mutta Puolassa ajan viittä kilometriä, en ole etsimässä tätä rataa ”, kertoi pikaluistelija, jonka pitäisi tulevaisuudessa omaksua Tšekin ykkösrooli Sáblíkovan jälkeen.

ja Sebastian Druszkiewicz, joka oli 13. luokassa B 5000 metrin kisassa sekä Obihirissä. ”Olen iloinen, ettei se ole niin stereotyyppi, ja katsot uusia paikkoja. Tämä päsi nyt Japaniin, vaikka minun ei tarvitse lentää paljon Aasiaan yleensä, teimme sen täällä. More info here